Știri Arsenal
26 iunie 2020


Final prematur de sezon pentru Gabriel Martinelli

Atacantul Gabriel Martinelli va rata ultimele șapte etape de Premier League după ce a suferit o intervenție chirurgicală artroscopică pentru a-i fi reparată o leziune la cartilagiul genunchiului stâng. La primul său sezon în tricoul lui Arsenal, brazilianul în vârstă de 19 ani a disputat 26 de meciuri în toate competițiile și a marcat 10 goluri, fiind al doilea golgheter al echipei după Aubameyang.


Știri Arsenal
24 iunie 2020


Încă un an pentru David Luiz la Arsenal!

Arsenal a anunțat prelungirea contractelor a trei jucători ale căror înțelegeri expirau în această vară. Numele surprinzător pe această listă este David Luiz, jucător care a avut evoluții oscilante de la venirea de la Chelsea vara trecută, culminate cu un meci dezastruos contra lui Manchester City în care are pe conștiință golul de 1-0 marcat de Sterling și un penalty după o intervenție imprudentă în careu la Riyad Mahrez, înainte de a vedea cartonașul roșu. După acea partidă fundașul brazilian a vorbit inclusiv despre o posibilă retragere, însă managerul Kia Joorabchian a înfăptuit o minune și i-a asigurat nu doar prelungirea contractului dincolo de 30 iunie până la finalul stagiunii, dar pentru încă un sezon.

"David este un jucător cu adevărat important pentru noi. A jucat în cele mai multe meciuri din acest sezon și are un rol important în lot prin modul în care pasează dar și pentru mod în care comunică, atât pe teren cât și în afara lui. Este de ajutor pentru toată lumea", a declarat directorul tehnic al Tunarilor, Edu.

Arsenal și-a mai exercitat dreptul de cumpărare a fundașilor Pablo Mari și Cedric Soares, care au jucat pe Emirates în actualul sezon sub formă de împrumut de la Flamengo, respectiv Southampton. Noile contracte ale acestora vor intra în vigoare odată cu deschiderea oficială a perioadei de transferuri, în luna iulie.

Arsenal a mai anunțat și prelungirea contractului lui Dani Ceballos dincolo de 30 iunie, până la finalul actualei stagiuni.


Știri Arsenal
30 mai 2020


George Lewis, transferat de Arsenal din Norvegia

Directorul sportiv al clubului norvegian de liga a treia Fram Larvik a confirmat că tânărul de 19 ani George Lewis a semnat un contract cu Arsenal, club pentru care dăduse probe de joc la începutul acestui an. Lewis este un jucător versatil care poate ocupa orice poziție în compartimentul ofensiv, dar postul său de preferat este acela ce aripă stângă. Lewis va ajunge pe Emirates liber de contract și cel mai probabil va petrece următorul sezon la echipa de tineret a lui Arsenal, sub comanda lui Steve Bould.