Știri Arsenal
27 ianuarie 2021


Arsenal a oficializat împrumutul lui Martin Odegaard de la Real Madrid

Arsenal a oficializat transferul sub formă de împrumut al internaționalului norvegial de 22 de ani Martin Odegaard de la Real Madrid.

"Firește, am discutat cu Arteta. A fost foarte important pentru mine și mă simt atras de ideile sale și de felul în care vede fotbalul. Mi-a dat un sentiment bun și acesta a fost factorul care m-a determinat să vin aici. Îmi place clubul, întotdeauna am fost atras de fotbalul jucat aici, iar stilul de joc pe care îl dorește antrenorul pare să fie potrivit pentru mine. Cred că este o alegere bună", a declarat Odegaard, care va purta la Arsenal tricoul cu numărul 11.

Odegaard a jucat sezonul trecut la Real Sociedad sub formă de împrumut după ce fusese cumpărat de Real Madrid și a reușit 7 goluri și 9 pase decisive în 36 de meciuri, determinându-i pe madrileni să îl încorporeze la startul acestui sezon, cu un an înainte de finalul împrumutului. Nu a reușit însă să se impună în echipa lui Zidane, jucând doar în 9 meciuri, niciunul ca integralist.


Știri Arsenal
11 ianuarie 2021

Știri Arsenal
06 ianuarie 2021


DHA Spor: Mesut Özil, la Fenerbahce

DHA Spor anunță că Mesut Özil va juca în următoarele trei sezoane și jumătate la Fenerbahce și că se află deja la Istanbul pentru semnarea contractului. Arsenal ar urma să îi plătească integral salariul de aproape 20 de milioane de euro până la finalul actualului, după care gruparea turcă îi va achita un salariu de 5 milioane pe an. Özil nu a intrat în acest sezon în planurile antrenorului Mikel Arteta și nu a mai evoluat într-un meci oficial din luna martie.