Știri Atalanta
15 decembrie 2020


Tragerea la sorți a optimilor Champions League 2020-2021

Leipzig - Liverpool și Barcelona - Paris Saint Germain sunt meciurile care vor deschide pe 17 februarie 2021 runda optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În ziua următoare au loc duelurile Porto - Juventus și Sevilla - Borussia Dortmund.

A doua săptămână a optimilor Ligii începe marți cu meciurile Lazio - Bayern Munchen și Atletico Madrid - Chelsea, iar manșa tur se încheie miercuri 24 februarie cu Mönchengladbach - Manchester City și Atalanta - Real Madrid.

Meciurile retur se vor desfășura în zilele de 9, 10, 16 și 17 martie 2021.


Știri Atalanta
02 septembrie 2020


Program dificil pentru Juventus la startul Serie A 2020-2021

Seria A și-a stabilit țintarul pentru ediția 2020-2021, care va începe în weekendul 19-20 septembrie. Prima etapă programează meciurile Benevento - Inter, Fiorentina - Torino, Genoa - Crotone, Juventus - Sampdoria, Lazio - Atalanta, Milan - Bologna, Parma - Napoli, Sassuolo - Cagliari, Udinese - Spezia și Verona - Roma, însă partidele echipelor Atalanta și Inter vor reprogramate din cauza participării celor două cluburi în fazele superioare ale recent încheiatei ediții a cupelor europene.

Cu Andrea Pirlo la cârmă, Juventus are parte de un debut dificil de sezon, cu o deplasare pe terenul Romei în etapa a doua (27 septembrie) și meci pe teren propriu cu Napoli în etapa a treia (4 octombrie).

Primul derby al Milanului se va juca pe terenul lui Inter în etapa a patra, când este programat și meciul Napoli - Atalanta. Milan - Juventus se joacă în etapa cu numărul 16, iar Inter - Juve în penultima etapă a campionatului.

Ediția 2020-2021 de Serie A se va încheia pe 23 mai.


Știri Atalanta
23 iunie 2020


Pasalic, cumpărat de Atalanta de la Chelsea

Atalanta a exercitat opțiunea de achiziție definitivă a lui Mario Pasalic de la Chelsea, jucător pe care îl avea sub formă de împrumut din 2018. Pasalic a fost unul din oamenii de bază ai grupării din Bergamo în sezonul trecut în care Atalanta a terminat Serie A pe locul 3 și a jucat finala Coppei Italia, iar în actuala stagiune a bifat deja 33 de meciuri în care a marcat 7 goluri.

Pasalic a fost cumpărat de Chelsea de la Hajduk Split în 2014 pentru 3 milioane de lire sterline, dar nu a jucat niciun meci oficial la gruparea londoneză, fiind împrumutat la Elche, AS Monaco, AC Milan și Spartak Moscova înainte să ajungă la Atalanta în 2018. În urma transferului definitiv, Chelsea va primi 15 milioane de euro.