Știri Atletico
05 ianuarie 2021


AC Milan, echipa cu cel mai mare progres în ultimele 12 luni conform Euro Club Index

AC Milan este echipa cu cel mai mare progres în ultimele 12 luni, conform unei analize realizate de agenția Gracenote care produce EuroClubIndex, un top al cluburilor care ține cont de rezultatele pe plan intern și în competițiile europene. Milan, care este actualul lider în Serie A, a urcat în ultimul an de pe locul 47 până pe 20.

Bayern Munchen ocupă primul loc în EuroClubIndex, urmat de Manchester City, Liverpool, FC Barcelona și Real Madrid. Top 10 este completat de Atletico Madrid, PSG, RB Leipzig, Juventus și Manchester United.

Cea mai bine clasată echipă în top care nu evoluează în principalele cinci campionate din Europa este FC Porto (locul 18), iar CFR Cluj este prima reprezentantă a României, pe locul 90. FCSB apare pe lotul 128, iar Universitatea Craiova pe 145.


Știri Atletico
03 ianuarie 2021


FIFA: Kieran Trippier, bun de joc pentru Atletico

Conform publicației spaniole El Pais, Comisia de Apel a FIFA a suspendat pentru moment sancțiunea dictată de Federația Engleză de Fotbal împotriva lui Kieran Trippier prin care internaționalul englez nu avea drept de joc timp de zece săptămâni după ce ar fi pariat online în 2019. FIFA îi permite lui Trippier să evolueze pentru Atletico până la soluționarea definitivă a cazului, dar fotbalistul a ratat deja meciul de campionat cu Getafe, primele minute pierdute de el în La Liga sau Champions League.

Conform suspendării dictate de Federația Engleză, Trippier ar fi pierdut 14 meciuri ale lui Atletico, inclusiv manșa tur a optimilor de finală Champions League contra lui Chelsea.


Știri Atletico
15 decembrie 2020


Tragerea la sorți a optimilor Champions League 2020-2021

Leipzig - Liverpool și Barcelona - Paris Saint Germain sunt meciurile care vor deschide pe 17 februarie 2021 runda optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În ziua următoare au loc duelurile Porto - Juventus și Sevilla - Borussia Dortmund.

A doua săptămână a optimilor Ligii începe marți cu meciurile Lazio - Bayern Munchen și Atletico Madrid - Chelsea, iar manșa tur se încheie miercuri 24 februarie cu Mönchengladbach - Manchester City și Atalanta - Real Madrid.

Meciurile retur se vor desfășura în zilele de 9, 10, 16 și 17 martie 2021.