Știri Burnley
15 iulie 2020


Premier League a stabilit perioada de transferuri din această vară: 27 iulie - 5 octombrie

Cluburile de Premier League au căzut de acord asupra unei perioade de transferuri de 10 săptămâni care va începe pe 27 iulie, ziua următoare încheierii meciurilor din actualul sezon intern. Transferurile din această vară vor putea fi înregistrate până în 5 octombrie, data recomandată de UEFA la nivel continental.

În plus, între 6 și 16 octombrie vor putea fi făcute transferuri între echipe de Premier League și echipe din diviziile inferioare din Anglia, fie că este vorba de împrumuturi sau achiziții definitive. În acest interval însă, nu se vor mai putea face transferuri directe între echipe din prima divizie.


Știri Burnley
28 mai 2020


Premier League revine pe 17 iunie. Manchester City - Arsenal, in prima zi

Cluburile din Premier League au căzut de acord ca reluarea competiției să aibă loc miercuri, 17 iunie, zi în care se vor disputa meciurile Aston Villa - Sheffield United și Manchester City - Arsenal, amânate inițial pentru jucarea finalei Cupei Ligii.

Prima etapă completă se va disputa în weekendul 19-21 iunie și, deși nu a fost confirmată programarea partidelor, este de așteptat ca ea să înceapă în ziua de vineri cu duelul dintre Tottenham și Manchester United. Etapa cu numărul 30 mai programează și derbyul orașului Liverpool, găzduit de Everton.

Planul șefilor Premier League este ca actuala ediție de campionat să se încheie la sfârșitul lunii iulie, astfel ca finala FA Cup să se poată juca pe 1 sau 2 august. Din sezonul în curs de Premier League au rămas de disputat 92 de meciuri.


Știri Burnley
20 mai 2020


Șase cazuri pozitive în Premier League, depistate după un prim val de 768 de teste Covid

Premier League a început testarea în masă a jucătorilor și membrilor staff-urilor tehnice al echipelor din prima divizie, iar primul val de teste a depistat șase cazuri pozitive la trei cluburi, printre care antrenorul second al celor de la Burnley, Ian Woan. În această primă fază au fost efectuate 748 de teste, iar bilanțul complet al tuturor jucătorilor va fi prezentat sâmbătă.

Ca urmare al unei prime faze de relaxare a restricțiilor în Marea Britanie, echipelor din Premier League li se permite să revină începând de astăzi la antrenamente în condiții specifice, în grupuri de maxim cinci jucători care se pot pregăti timp de 75 de minute respectând normele de distanțare socială.

Premier League va susține marțea viitoare o conferință în care va prezenta protocolul pentru următoarele faze de antrenament, însă în acest moment pare puțin probabilă reluarea campionatului la data dorită de 12 iunie.