Știri Chelsea
10 iulie 2020


Tragerea la sorți a tabloului Final Eight al Ligii Campionilor 2019-2020

UEFA a decis ca meciurile restante din optimile de finală ale Champions League să se joace pe 7 și 8 august pe arenele echipelor gazdă, însă își rezervă dreptul de a schimba această decizie în cazul în care situația locală generată de pandemia de coronavirus va degenera.

Sferturile de finală (12, 13, 14 și 15 august):

Real Madrid / Manchester City vs Lyon / Juventus

RB Leipzig vs Atletico Madrid

Napoli / Barcelona vs Chelsea / Bayern Munchen

Atalanta vs PSG

Semifinale (18 și 19 august)

Real Madrid / Manchester City / Lyon / Juventus vs Napoli / Barcelona / Chelsea / Bayern Munchen

RB Leipzig / Atletico Madrid vs Atalanta / PSG

Finala se va juca la Lisabona pe 23 august.


Știri Chelsea
29 iunie 2020


Timo Werner: "Nu a fost decizia mea să nu termin Champions League alături de Leipzig"

Într-un interviu acordat publicației germane Kicker, Timo Werner a confirmat că nu va participa alături de RB Leipzig în fazele finale ale Champions League din luna august, dar spune că aceasta nu a fost decizia sa.

"Eu nu am luat parte la discuții fiindcă nu am vrut să încurc pe nimeni. În cele din urmă agentul meu și cele două cluburi au ajuns la această decizie", a dezvăluit internaționalul german.

Kicker scrie că Chelsea nu s-ar fi opus ideii ca Werner să o reprezinte pe Leipzig în Liga Campionilor, dar ar fi cerut achitarea salariului jucătorului, plata a unui împrumut pe durata lunii august, precum și o asigurare substanțială în cazul unei accidentări. În cele din urmă Leipzig ar fi trebuit să plătească în jur de 5 milioane de euro, adică aproape o zecime din suma încasată de la Chelsea pentru clauza de reziliere a fotbalistului.


Știri Chelsea
25 iunie 2020


Salariu uriaș pentru Timo Werner la Chelsea

Cotidianul Bild dezvluie că salariul lui Timo Werner la Chelsea va fi de 15,5 milioane de euro, mult peste suma vehiculată inițial de 170.000 de lire sterline pe săptămână, adică aproximativ 10 milioane de euro pe sezon. Dacă cifra prezentată de publicația germană este reală, Werner ar câștiga de aproape două ori mai mult decât jucătorii actuali cu cele mai mari salarii din lotul londonezilor, Kepa Arrizabalaga și N'Golo Kante (8,7 milioane). În plus, internaționalul german ar fi primit 11 milioane de euro la semnătură.

Timo Werner a fost cumpărat în acestă vară de Chelsea de la RB Leipzig prin achitarea clauzei de reziliere de 53 de milioane de euro.