Știri Getafe
31 august 2020


Sociedad - Real Madrid și Barcelona - Villarreal, meciuri de foc la debutul celor doi granzi în La Liga 2020-2021

Noul sezon de La Liga va începe pe 13 septembrie, fără spetactori, iar campionatul programează un derby încă din prima etapă, când ocupantele locurilor 3 și 4 în ediția anterioară, Atletico și Sevilla, ar trebui să se întâlnească la Madrid. Prima rundă mai propune duelurile Real Madrid - Getafe, Barcelona - Elche, Alaves - Betis, Eibar - Celta Vigo, Cadiz - Osasuna, Granada - Bilbao, Valencia - Levante, Valladolid - Real Sociedad și Villarreal - Huesca.

Totuși, echipele care au reprezentat Spania în fazele finale ale cupelor europene din luna august vor începe mai târziu campionatul: Real Madrid revine pe teren în etapa a doua, pe 20 septembrie, în deplasare la San Sebastian contra lui Real Sociedad, iar Barcelona va debuta o săptămână mai târziu pe teren propriu propriu cu Villarreal, într-un meci din etapa a treia care programează și meciul Betis - Real Madrid.

Primul Clasico al sezonului se va juca în etapa cu numărul 7 pe Camp Nou (25 octombrie), iar revanșa de pe Bernabeu este programată pentru etapa 30, pe 11 aprilie. Derby-urile Madridului dintre Real și Atletico se joacă în etapa 13 (13 decembrie) pe Bernabeu și în etapa 26 (7 martie) pe Estadio Metropolitano.

Campionatul este programat să se încheie pe 23 mai, când Barcelona urmează să joace în deplasare cu Eibar, iar Real Madrid pe teren propriu cu Villarreal.

Conform programului sezonului, Supercupa Spaniei se va juca în săptămâna 11-17 ianuarie, cu Real Madrid, Barcelona, Athletic Bilbao și Real Sociedad la start.


Știri Getafe
30 iunie 2020

Știri Getafe
25 iunie 2020


Deyverson s-a despărțit de Getafe

Deyverson Silva s-a despărțit miercuri de Getafe după ce clubul a decis să nu îi prelungească până la finalul sezonului contractul scadent la 30 iunie, nici să exercite opțiunea de cumpărare definitivă de la Palmeiras, de unde fusese adus la începutul acestui an.

Într-o intervenție pentru Marca, Deyverson a spus că nu a discutat cu antrenorul José Bordalás, deoarece decizia neprelungirii contractului său a fost luată de managementul clubului "din motive economice". Atacantul brazilian fusese folosit în doar primul meci de la reluarea campionatului după pandemie și a strâns în tricoul lui Getafe șapte meciuri, dintre care două în Europa League, fără să marcheze vreun gol.