Știri Inter
02 septembrie 2020


Program dificil pentru Juventus la startul Serie A 2020-2021

Seria A și-a stabilit țintarul pentru ediția 2020-2021, care va începe în weekendul 19-20 septembrie. Prima etapă programează meciurile Benevento - Inter, Fiorentina - Torino, Genoa - Crotone, Juventus - Sampdoria, Lazio - Atalanta, Milan - Bologna, Parma - Napoli, Sassuolo - Cagliari, Udinese - Spezia și Verona - Roma, însă partidele echipelor Atalanta și Inter vor reprogramate din cauza participării celor două cluburi în fazele superioare ale recent încheiatei ediții a cupelor europene.

Cu Andrea Pirlo la cârmă, Juventus are parte de un debut dificil de sezon, cu o deplasare pe terenul Romei în etapa a doua (27 septembrie) și meci pe teren propriu cu Napoli în etapa a treia (4 octombrie).

Primul derby al Milanului se va juca pe terenul lui Inter în etapa a patra, când este programat și meciul Napoli - Atalanta. Milan - Juventus se joacă în etapa cu numărul 16, iar Inter - Juve în penultima etapă a campionatului.

Ediția 2020-2021 de Serie A se va încheia pe 23 mai.


Știri Inter
29 iunie 2020


Achraf, la Internazionale Milano pentru 40 de milioane de euro

Internazionale Milano a completat transferul fundașului lateral Achraf Hakimi de la Real Madrid în schimbul a 40 de milioane de euro, plus cinci variabile. Jucătorul de 21 de ani va juca în următoarele cinci sezoane pe Giuseppe Meazza, Inter are obligația să anunțe clubul Real Madrid de existența oricărei oferte în cazul în care va fi de acord să îl vândă în acest interval, iar Real Madrid are dreptul preferențial de a-l răscumpăra în 72 de ore prin egalarea acelei oferte.

Produs al academiei lui Real, Achraf a jucat la echipa madrilenă în sezonul 2017-2018 în care a bifat 9 prezențe în La Liga, apoi a evoluat timp de 2 ani sub formă de împrumut la Borussia Dortmund unde și-a asigurat rapid un loc de titular. În sezonul recent încheiat în Germania, tânărul jucător marocan a jucat în 45 de meciuri, marcând 5 goluri în Bundesliga și 4 în Champions League.


Știri Inter
10 iunie 2020


Fără prelungiri în semifinalele și finala Cupei Italiei

Fotbalul italian revine în acest weekend cu meciurile retur din Coppa Italia, Juventus - AC Milan vineri (1-1 în tur) și Napoli - Inter sâmbătă (1-0), iar oficialii federației au decis ca aceste dueluri să fie decise direct la loviturile de departajare în cazul în care câștigătoarea nu poate fi determinată la finalul celor 90 de minute. Același scenariu va fi păstrat și în finala cupei, programată miercuri 17 iunie pe Stadio Olimpico din Roma, pentru a evita expunerea jucătorilor la un timp suplimentar de joc de o jumătate de oră înaintea reluării campionatului.