Știri Man.United
15 iulie 2020


Premier League a stabilit perioada de transferuri din această vară: 27 iulie - 5 octombrie

Cluburile de Premier League au căzut de acord asupra unei perioade de transferuri de 10 săptămâni care va începe pe 27 iulie, ziua următoare încheierii meciurilor din actualul sezon intern. Transferurile din această vară vor putea fi înregistrate până în 5 octombrie, data recomandată de UEFA la nivel continental.

În plus, între 6 și 16 octombrie vor putea fi făcute transferuri între echipe de Premier League și echipe din diviziile inferioare din Anglia, fie că este vorba de împrumuturi sau achiziții definitive. În acest interval însă, nu se vor mai putea face transferuri directe între echipe din prima divizie.


Știri Man.United
25 iunie 2020


Anthony Martial, la primul hattrick pentru Manchester United

Anthony Martial a reușit primul hattrick al carierei și primul pentru Manchester United din aprilie 2013 (Robin van Persie) în victoria cu 3-0 pe teren propriu în fața lui Sheffield United, egalându-l pe Marcus Rashford în topul celor mai buni marcatori ai echipei în acest sezon cu câte 19 goluri. În urma acestui rezultat, echipa lui Ole Gunnar Solskjaer ajunge la 13 meciuri consecutive fără înfrângere de la un 0-2 cu Burnley în luna ianuarie și se apropie de la două puncte de locul 4 ocupat de Chelsea.

Meciul de pe Old Trafford a consemnat un fapt inedit la nivelul Premier League, când Solskjaer a decis să facă toate cele 5 schimbări la aceeași întrerupere a jocului, înlocuind astfel jumătate dintre jucătorii de câmp în același minut. Pogba, Rashford, Fernandes, Greenwood și însuși Martial au părăsit terenul, lăsând locul lui Mata, Andreas Pereia, James, Ighalo și McTominay.


Știri Man.United
23 iunie 2020


Scott McTominay, la Manchester United până în 2025

Scott McTominay a semnat un nou contract cu Manchester United, ce îl va ține pe Old Trafford până în 2025.

Tot ce am știut vreodată a fost United și sper că pasiunea mea pentru acest club se vede de fiecare dată când intru pe teren. Vreau să mulțumesc antrenorului pentru încrederea pe care mi-a arătat-o și tuturor celor de la club care m-au ajutat să cresc și să ajung unde sunt astăzi. Sper să terminăm acest sezon într-o notă bună și să ne îndeplinim obiectivele.

Produs al academiei clubului, Scott McTominay a debutat la echipa mare în mandatul lui Jose Mourinho într-un meci cu Arsenal din mai 2017, dar a explodat sub comanda actualului antrenor, Ole Gunnar Solskjaer. În ciuda unei accidentări care l-a ținut departe de gazon timp de două luni, tânărul scoțian în vârstă de 23 de ani a evoluat deja în 28 de meciuri pentru Manchester United în acest sezon și a marcat 5 goluri.