Știri Nice
04 ianuarie 2021


William Saliba, împrumutat de Arsenal la Nice până în vară

Tânărul fundaș de 19 ani William Saliba se va întoarce în Franța, urmând să evolueze la Nice sub formă de împrumut până la vară, fără opțiune de cumpărare pentru gruparea din Hexagon.

Saliba a fost cumpărat de Arsenal în iulie 2019 pentru aproximativ 30 de milioane de euro de la Saint-Etienne unde a rămas încă un an. A venit pe Emirates la începutul acestui sezon dar nu a apucat să debuteze pentru Tunari și nici nu a fost inclus în lotul echipei pentru grupele Europa League.


Știri Nice
12 iulie 2020


Ligue 1 2020-2021 începe în weekendul 22-23 august

Campionatul francez de fotbal, singurul din cele 5 campionate de top ale Europei care nu a fost reluat după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, va începe meciurile din sezonul 2020-2021 în weekendul 22-23 august, același în care este programată și finala UEFA Champions League.

Conform programării, campioana Paris Saint-Germain ar urma să înceapă noul sezon pe teren propriu contra lui FC Metz, în cazul în care parizienii nu vor fi implicați în finala continentală de la Lisabona. Prima etapă mai programează meciurile Marseille - Saint-Etienne, Nice - Lens, Bordeaux - Nantes, Lille - Rennes, Montpellier - Lyon, Lorient - Strasbourg, Dijon - Angers, AS Monaco - Reims și Nimes - Brest.

Primul derby al campionatului se va disputa în etapa a treia, programată pe 12-13 septembrie după prima pauză FIFA a noului sezon, când PSG va primi vizita lui Olympique Marseille.