Știri Norwich City
15 iulie 2020


Premier League a stabilit perioada de transferuri din această vară: 27 iulie - 5 octombrie

Cluburile de Premier League au căzut de acord asupra unei perioade de transferuri de 10 săptămâni care va începe pe 27 iulie, ziua următoare încheierii meciurilor din actualul sezon intern. Transferurile din această vară vor putea fi înregistrate până în 5 octombrie, data recomandată de UEFA la nivel continental.

În plus, între 6 și 16 octombrie vor putea fi făcute transferuri între echipe de Premier League și echipe din diviziile inferioare din Anglia, fie că este vorba de împrumuturi sau achiziții definitive. În acest interval însă, nu se vor mai putea face transferuri directe între echipe din prima divizie.


Știri Norwich City
29 mai 2020


FA Cup se reia pe 27 iunie. Finala este programată pentru 1 august

Federația engleză de fotbal a anunțat programul de desfășurare a FA Cup, competiție întreruptă înaintea sferturilor de finală din cauza pandemiei de coronavirus.

Cea mai veche competiție fotbalistă din lume se va relua în weekendul 27-28 iunie cu duelurile Leicester City - Chelsea, Newcastle - Manchester City, Sheffield United - Arsenal și Norwich City - Manchester United, programate inițial pe 9 și 10 martie. Câștigătoarele vor disputa semifinalele pe 11 și 12 iulie, iar finala este programată pentru sâmbătă, 1 august, pe stadionul Wembley din Londra.


Știri Norwich City
28 mai 2020


Premier League revine pe 17 iunie. Manchester City - Arsenal, in prima zi

Cluburile din Premier League au căzut de acord ca reluarea competiției să aibă loc miercuri, 17 iunie, zi în care se vor disputa meciurile Aston Villa - Sheffield United și Manchester City - Arsenal, amânate inițial pentru jucarea finalei Cupei Ligii.

Prima etapă completă se va disputa în weekendul 19-21 iunie și, deși nu a fost confirmată programarea partidelor, este de așteptat ca ea să înceapă în ziua de vineri cu duelul dintre Tottenham și Manchester United. Etapa cu numărul 30 mai programează și derbyul orașului Liverpool, găzduit de Everton.

Planul șefilor Premier League este ca actuala ediție de campionat să se încheie la sfârșitul lunii iulie, astfel ca finala FA Cup să se poată juca pe 1 sau 2 august. Din sezonul în curs de Premier League au rămas de disputat 92 de meciuri.