Știri PSG
05 ianuarie 2021


AC Milan, echipa cu cel mai mare progres în ultimele 12 luni conform Euro Club Index

AC Milan este echipa cu cel mai mare progres în ultimele 12 luni, conform unei analize realizate de agenția Gracenote care produce EuroClubIndex, un top al cluburilor care ține cont de rezultatele pe plan intern și în competițiile europene. Milan, care este actualul lider în Serie A, a urcat în ultimul an de pe locul 47 până pe 20.

Bayern Munchen ocupă primul loc în EuroClubIndex, urmat de Manchester City, Liverpool, FC Barcelona și Real Madrid. Top 10 este completat de Atletico Madrid, PSG, RB Leipzig, Juventus și Manchester United.

Cea mai bine clasată echipă în top care nu evoluează în principalele cinci campionate din Europa este FC Porto (locul 18), iar CFR Cluj este prima reprezentantă a României, pe locul 90. FCSB apare pe lotul 128, iar Universitatea Craiova pe 145.


Știri PSG
02 ianuarie 2021


Mauricio Pochettino, noul antrenor al lui Paris Saint-Germain

Mauricio Pochettino a semnat cu Paris Saint-Germain, club la care a evoluat ca jucător între 2001 și 2003, un contract până în iunie 2022, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

După cum se știe, acest club are un loc aparte în sufletul meu. Am amintiri minunate, mai ales legate de atmosfera unică de pe Parc des Princes. Azi revin la acest club cu multă ambiție și modestie și sunt nerăbdător să lucrez alături de unii dintre cei mai buni jucători din lume. Echipa are un potențial fantastic, iar eu și stafful vom face tot posibilul să o facem să performeze în toate competițiile. Vom face tot posibilul să insuflăm acestei echipe spiritul ofensiv și combativ pe care fanii parizieni l-au iubit întotdeauna.

Pochettino îi ia locul pe banca lui PSG lui Thomas Tuchel, demis la finalul anului după un conflict cu directorul sportiv Leonardo pe tema transferurilor la doar patru luni după ce dusese echipa în prima finală de Champions League


Știri PSG
15 decembrie 2020


Tragerea la sorți a optimilor Champions League 2020-2021

Leipzig - Liverpool și Barcelona - Paris Saint Germain sunt meciurile care vor deschide pe 17 februarie 2021 runda optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În ziua următoare au loc duelurile Porto - Juventus și Sevilla - Borussia Dortmund.

A doua săptămână a optimilor Ligii începe marți cu meciurile Lazio - Bayern Munchen și Atletico Madrid - Chelsea, iar manșa tur se încheie miercuri 24 februarie cu Mönchengladbach - Manchester City și Atalanta - Real Madrid.

Meciurile retur se vor desfășura în zilele de 9, 10, 16 și 17 martie 2021.