Știri Real Madrid
27 ianuarie 2021


Arsenal a oficializat împrumutul lui Martin Odegaard de la Real Madrid

Arsenal a oficializat transferul sub formă de împrumut al internaționalului norvegial de 22 de ani Martin Odegaard de la Real Madrid.

"Firește, am discutat cu Arteta. A fost foarte important pentru mine și mă simt atras de ideile sale și de felul în care vede fotbalul. Mi-a dat un sentiment bun și acesta a fost factorul care m-a determinat să vin aici. Îmi place clubul, întotdeauna am fost atras de fotbalul jucat aici, iar stilul de joc pe care îl dorește antrenorul pare să fie potrivit pentru mine. Cred că este o alegere bună", a declarat Odegaard, care va purta la Arsenal tricoul cu numărul 11.

Odegaard a jucat sezonul trecut la Real Sociedad sub formă de împrumut după ce fusese cumpărat de Real Madrid și a reușit 7 goluri și 9 pase decisive în 36 de meciuri, determinându-i pe madrileni să îl încorporeze la startul acestui sezon, cu un an înainte de finalul împrumutului. Nu a reușit însă să se impună în echipa lui Zidane, jucând doar în 9 meciuri, niciunul ca integralist.


Știri Real Madrid
22 ianuarie 2021


Zinedine Zidane, infectat cu Covid-19

Clubul Real Madrid a emis un comunica prin care anunță că Zinedine Zidane a ieșit pozitiv la ultimul test Covid-19. Antrenorul nu va putea face deplasarea la Vitoria pentru meciul cu Alaves care va avea loc sâmbătă seară de la ora României 22.00.


Știri Real Madrid
05 ianuarie 2021


AC Milan, echipa cu cel mai mare progres în ultimele 12 luni conform Euro Club Index

AC Milan este echipa cu cel mai mare progres în ultimele 12 luni, conform unei analize realizate de agenția Gracenote care produce EuroClubIndex, un top al cluburilor care ține cont de rezultatele pe plan intern și în competițiile europene. Milan, care este actualul lider în Serie A, a urcat în ultimul an de pe locul 47 până pe 20.

Bayern Munchen ocupă primul loc în EuroClubIndex, urmat de Manchester City, Liverpool, FC Barcelona și Real Madrid. Top 10 este completat de Atletico Madrid, PSG, RB Leipzig, Juventus și Manchester United.

Cea mai bine clasată echipă în top care nu evoluează în principalele cinci campionate din Europa este FC Porto (locul 18), iar CFR Cluj este prima reprezentantă a României, pe locul 90. FCSB apare pe lotul 128, iar Universitatea Craiova pe 145.