Știri Southampton
15 iulie 2020


Premier League a stabilit perioada de transferuri din această vară: 27 iulie - 5 octombrie

Cluburile de Premier League au căzut de acord asupra unei perioade de transferuri de 10 săptămâni care va începe pe 27 iulie, ziua următoare încheierii meciurilor din actualul sezon intern. Transferurile din această vară vor putea fi înregistrate până în 5 octombrie, data recomandată de UEFA la nivel continental.

În plus, între 6 și 16 octombrie vor putea fi făcute transferuri între echipe de Premier League și echipe din diviziile inferioare din Anglia, fie că este vorba de împrumuturi sau achiziții definitive. În acest interval însă, nu se vor mai putea face transferuri directe între echipe din prima divizie.


Știri Southampton
04 iunie 2020


Shane Long, încă două sezoane la Southampton

La 33 de ani, internaționalul irlandez Shane Long și-a prelungit cu încă două sezoane contractul cu Southampton, alături de care va rămâne până la finalul stagiunii 2021-2022.

Shane este un profesionist desăvârșit și a fost un jucător esențial pentru mine și pentru managerii de dinaintea mea. A marcat goluri importante și a creat situații bune pentru alți coechipieri, este un fantastic jucător de echipă și o persoană cu impact pozitiv asupra întregului grup. Este, de asemenea, un exemplu de urmat pentru cei tineri atât pe teren cât și în afara lui, deci este o veste grozavă faptul că va rămâne alături de noi pentru încă doi ani", a declarat antrenorul Ralph Hasenhüttl.

Shane Long a jucat în 24 de meciuri pentru Southampton în actualul sezon, în care a marcat trei goluri și a oferit trei assisturi.


Știri Southampton
02 iunie 2020


Ralph Hasenhüttl, încă patru ani pe banca lui Southampton

Ralph Hasenhüttl și-a prelungit până în 2024 contractul cu Southampton, echipă pe care a preluat-o în urmă cu un an și jumătate după mandatul lui Mark Hughes și pe care a salvat-o de la retrogradare în sezonul precedent.

Poziția fostului manager al lui RB Leipzig pe banca Sfinților părea să se clatine după înfrângerea cu 9-0 suferită pe teren propriu contra lui Leicester City care a aruncat-o pe Southampton în zona retrogradării, însă Hasenhüttl a fost susținut în acel moment dificil de directorul executiv Martin Semmens și de atunci echipa a câștigat opt din următoarele 19 meciuri de Premier League, aflându-se la întreruperea campionatului pe locul 14, la șapte puncte de pozițiile care duc în Championship.