Știri Tottenham
15 iulie 2020


Premier League a stabilit perioada de transferuri din această vară: 27 iulie - 5 octombrie

Cluburile de Premier League au căzut de acord asupra unei perioade de transferuri de 10 săptămâni care va începe pe 27 iulie, ziua următoare încheierii meciurilor din actualul sezon intern. Transferurile din această vară vor putea fi înregistrate până în 5 octombrie, data recomandată de UEFA la nivel continental.

În plus, între 6 și 16 octombrie vor putea fi făcute transferuri între echipe de Premier League și echipe din diviziile inferioare din Anglia, fie că este vorba de împrumuturi sau achiziții definitive. În acest interval însă, nu se vor mai putea face transferuri directe între echipe din prima divizie.


Știri Tottenham
24 iunie 2020


L'Equipe: Ndombélé, spre Barcelona sau Paris Saint-Germain

Presa franceză scrie despre o posibilă despărțire a lui Tanguy Ndombélé de Tottenham, la doar un an de la transferul pentru 60 de milioane de euro de la Olympique Lyon. Postul de televiziune TF1 vorbește despre un conflict între jucător și managerul Jose Mourinho, în timp ce L'Equipe avansează deja două posibile destinații pentru mijlocașul francez, FC Barcelona și Paris Saint-Germain, cel mai probabil sub forma unui împrumut cu opțiune de cumpărare definitivă peste unul sau doi ani.

Ndombélé a rămas pe banca de rezerve în ambele meciuri ale lui Tottenham de la reluarea campionatului, cu ManUnited și West Ham, iar TF1 relatează că relațiile cu Jose Mourinho sunt dincolo de orice posibilitate de reconciliere și că cei doi nu își vorbesc în ciuda încercării altor fotbaliști din lot de a le înlesni dialogul.

Rugat de Sky Sports să comenteze situația, Mourinho a negat conflictul: "Nu, nu sunt probleme. Eu încerc să fac ce este mai bine pentru echipă. Nu pot începe cu 12 sau 13 jucători și uneori îmi cer scuze celor care rămân pe dinafară".


Știri Tottenham
12 iunie 2020


Dele Alli, suspendat pentru meciul lui Tottenham cu Manchester United

Dele Alli a primit o etapă de suspendare în urma unui comentariu făcut în luna februarie pe o rețea de socializare și va rata primul meci al lui Tottenham la reluarea campionatului după pandemie, duelul de pe teren propriu cu Manchester United programat vinerea viitoare. Jucătorul de 24 de ani a fost găsit vinovat de încălcarea unui punct din regulamentul Federației Engleze, după ce a ironizat în luna februarie pe Snapchat o persoană de origine asiatică și a acuzat-o, în glumă, de a fi responsabilă pentru izbucnirea epidemiei de coronavirus.

"Ca răspuns la suspendarea primită, aș vrea să îmi cer scuze pentru orice ofensă adusă prin faptele mele. A fost o glumă proastă despre acest virus care între timp a afectat atât de dramatic omenirea. Sunt recunoscător Federației pentru că în decizia sa a confirmat că gestul meu nu a avut conotații rasiste, fiindcă detest orice formă de rasism. Trebuie să fim cu toții responsabili de cuvintele pe care le folosim și de acțiunile pe care le întreprindem", a declarat fotbalistul.