Știri Tottenham
24 iunie 2020


L'Equipe: Ndombélé, spre Barcelona sau Paris Saint-Germain

Presa franceză scrie despre o posibilă despărțire a lui Tanguy Ndombélé de Tottenham, la doar un an de la transferul pentru 60 de milioane de euro de la Olympique Lyon. Postul de televiziune TF1 vorbește despre un conflict între jucător și managerul Jose Mourinho, în timp ce L'Equipe avansează deja două posibile destinații pentru mijlocașul francez, FC Barcelona și Paris Saint-Germain, cel mai probabil sub forma unui împrumut cu opțiune de cumpărare definitivă peste unul sau doi ani.

Ndombélé a rămas pe banca de rezerve în ambele meciuri ale lui Tottenham de la reluarea campionatului, cu ManUnited și West Ham, iar TF1 relatează că relațiile cu Jose Mourinho sunt dincolo de orice posibilitate de reconciliere și că cei doi nu își vorbesc în ciuda încercării altor fotbaliști din lot de a le înlesni dialogul.

Rugat de Sky Sports să comenteze situația, Mourinho a negat conflictul: "Nu, nu sunt probleme. Eu încerc să fac ce este mai bine pentru echipă. Nu pot începe cu 12 sau 13 jucători și uneori îmi cer scuze celor care rămân pe dinafară".


Știri Tottenham
12 iunie 2020


Dele Alli, suspendat pentru meciul lui Tottenham cu Manchester United

Dele Alli a primit o etapă de suspendare în urma unui comentariu făcut în luna februarie pe o rețea de socializare și va rata primul meci al lui Tottenham la reluarea campionatului după pandemie, duelul de pe teren propriu cu Manchester United programat vinerea viitoare. Jucătorul de 24 de ani a fost găsit vinovat de încălcarea unui punct din regulamentul Federației Engleze, după ce a ironizat în luna februarie pe Snapchat o persoană de origine asiatică și a acuzat-o, în glumă, de a fi responsabilă pentru izbucnirea epidemiei de coronavirus.

"Ca răspuns la suspendarea primită, aș vrea să îmi cer scuze pentru orice ofensă adusă prin faptele mele. A fost o glumă proastă despre acest virus care între timp a afectat atât de dramatic omenirea. Sunt recunoscător Federației pentru că în decizia sa a confirmat că gestul meu nu a avut conotații rasiste, fiindcă detest orice formă de rasism. Trebuie să fim cu toții responsabili de cuvintele pe care le folosim și de acțiunile pe care le întreprindem", a declarat fotbalistul.


Știri Tottenham
04 iunie 2020


Caz de coronavirus în lotul lui Tottenham

Tottenham a anunțat că unul din jucătorii săi a fost depistat pozitiv la testul de Covid-19 și va intra în autoizolare pentru șapte zile. Clubul londonez dorește să păstreze confidențială identitatea sa, însă se pare că nu este vorba despre unul din jucătorii de bază ai primei echipe.

Acesta a fost unicul caz pozitiv din cele 1197 de teste efectuate de Premier League în cea de-a cincea rundă de testare pentru coronavirus. Totalul la nivelul ligii a ajuns la 13 cazuri detectate dintr-un număr de 5073 de probe analizate.