Știri Watford
15 iulie 2020


Premier League a stabilit perioada de transferuri din această vară: 27 iulie - 5 octombrie

Cluburile de Premier League au căzut de acord asupra unei perioade de transferuri de 10 săptămâni care va începe pe 27 iulie, ziua următoare încheierii meciurilor din actualul sezon intern. Transferurile din această vară vor putea fi înregistrate până în 5 octombrie, data recomandată de UEFA la nivel continental.

În plus, între 6 și 16 octombrie vor putea fi făcute transferuri între echipe de Premier League și echipe din diviziile inferioare din Anglia, fie că este vorba de împrumuturi sau achiziții definitive. În acest interval însă, nu se vor mai putea face transferuri directe între echipe din prima divizie.


Știri Watford
28 mai 2020


Premier League revine pe 17 iunie. Manchester City - Arsenal, in prima zi

Cluburile din Premier League au căzut de acord ca reluarea competiției să aibă loc miercuri, 17 iunie, zi în care se vor disputa meciurile Aston Villa - Sheffield United și Manchester City - Arsenal, amânate inițial pentru jucarea finalei Cupei Ligii.

Prima etapă completă se va disputa în weekendul 19-21 iunie și, deși nu a fost confirmată programarea partidelor, este de așteptat ca ea să înceapă în ziua de vineri cu duelul dintre Tottenham și Manchester United. Etapa cu numărul 30 mai programează și derbyul orașului Liverpool, găzduit de Everton.

Planul șefilor Premier League este ca actuala ediție de campionat să se încheie la sfârșitul lunii iulie, astfel ca finala FA Cup să se poată juca pe 1 sau 2 august. Din sezonul în curs de Premier League au rămas de disputat 92 de meciuri.


Știri Watford
20 mai 2020


Jucătorul din lotul lui Watford depistat pozitiv la testul Covid-19 este Adrian Mariappa

Adrian Mariappa a dezvăluit că el este jucătorul din lotul lui Watford depistat pozitiv la testul de coronavirus, club care are și doi membri ai staff-ului tehnic infectați cu Covid-19. Mariappa a declarat pentru The Telegraph că este asimptomatic și că nu s-a abătut de la normele impuse de autorități.

De când am primit rezultatul testului îmi bat capul să încerc să înțeleg cum m-am putut infecta. Este o mare surpriză fiindcă nu am părăsit casa decât pentru câteva exerciții fizice sau pentru câteva plimbări cu copiii. Stilul meu de viață este foarte liniștit, fără petreceri sau ieșiri, deci chiar nu înțeleg cum am putut lua virusul. Ca mai toți oamenii am apelat la servicii de livrare rapidă pentru mâncare sau alte lucruri, iar partenera mea a mers de câteva ori la supermarket.


Troy Deeney refuză să revină la antrenamente, iar clubul Watford confirmă că are trei cazuri de coronavirus

Premier League a permis echipelor să reînceapă pregătirea în condiții speciale de siguranță sanitară, însă căpitanul lui Watford, Troy Deeney, a refuzat în mod public să revină la antrenamente. La scurt timp după anunțul său, clubul Watford a confirmat că în cadrul său se înregistrează trei dintre cele șase cazuri de Covid detectate în urma primului val de teste efectuate la echipele de Premier League, fiind vorba de un jucător și doi membri ai staff-ului tehnic.

Troy Deeney, care în calitate de căpitan a participat recent la o teleconferință organizată de ligă în scopul de a pregăti un protocol pentru reînceperea competiției, și-a motivat astfel refuzul de a se antrena alături de colegi:

În cadrul acelei întâlniri am pus întrebări foarte simple. Pentru jucătorii de culoare, cei asiatici sau cei aparținând grupurilor etnice eterogene este de patru ori mai probabil să ia acest virus și de două ori mai probabil ca boala să dureze mai mult. Se fac screeninguri adiționale? Se fac teste cardiace pentru a vedea dacă cineva are o problemă? Eu cred că aceste lucruri trebuie lămurite. Nu pot merge la frizer până la mijlocul lui iulie dar pot să sar la cap într-un careu cu 19 oameni? Nu înțeleg. Nimeni nu poate să răspundă la aceste lucruri, nu fiindcă nu vor, ci fiindcă nu există un răspuns clar. Iar părerea mea este că, dacă nu există răspunsuri, de ce m-aș supune riscurilor?