Atentie Juve, seicul insista pentru Diego !

Manchester City il doreste pe Diego in locul lui Kaka si este dispusa sa ii ofere 10 milioane pe sezon, dublu fata de Juventus.

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
25 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Se pare ca Juventus va avea parte de competitie serioasa daca doreste sa il aduca la Torino pe Diego, unul dintre principalele obiective de mercato pentru bianconeri, dupa cum a declarat si directorul sportiv Alessio Secco.

In urma eseculul in a-l transfera pe brazilianul lui Milan Kaka, Manchester City s-a reorientat catre liderul lui Werder Breman, Diego, clubul englez fiind dispus sa plateasca pentru serviciile sale 27 milioane de euro, conform editiei de astazi a ziarului News of the World. Manchester City ii ofera un contract de 10 milioane euro pe sezon, dublu fata de cat este dispusa sa plateasca echipa bianconera.


6 comentarii

jik
25 ianuarie 2009
is preturi umflate ..10 mil pe sezon asta e chiar fantezie
pinturicchio
25 ianuarie 2009
sa speram ca se multumeste cu vreo 3.5 de la noi :D
jik
25 ianuarie 2009
ar fi de vis sa vina la noi ! Furia Ceha , si -a cam spus ultimul cuvant :( . O cariera de exceptie pt el , de aia ar trebui sa se retraga la finele sezonului , sa nu devina o povara , gen Maldini !
AncaJuveGirl
25 ianuarie 2009
lasa ca Pavel se retrage in curand si o sa ne fie noua dor de el atunci :((
ovy
26 ianuarie 2009
mai sunt 3 zile de mercato asa ca ar trebui sa nu ne mai facem iluzi , pentru ca eu cred ca nu vom transfera pe nimeni sper sa ma contrazica conducerea.
JuventinoPerSempre
26 ianuarie 2009
doar 3 zile? in cazul asta cred ca ne putem lua adio de la el , poate din vara