Daily Star: Manchester United este pregatita sa faca o oferta pentru Xavi

Clubul englez Manchester United este pregatit sa ofere 25 de milioane de euro pentru a-si asigura serviciile mijlocasului lui FC Barcelona, Xavi Hernandez.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
12 noiembrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Tabloidul britanic The Daily Star scrie ca mijlocasul spaniol al Barçei Xavi Hernandez a devenit principala tinta in campania de transferuri a clubului Manchester United.

Desi mijlocasul a declarat ca ar dori sa continue la FC Barcelona si chiar sa isi incheie cariera pe Camp Nou, el nu a reusit inca sa ajunga la o intelegere cu oficialii catalani pentru prelungirea contractului scadent in 2010. Aceasta situatie ar putea fi speculata de Manchester United, club unde Xavi este vazut ca inlocuitorul perfect pentru Paul Scholes. In plus, accidentarea recenta a lui Owen Hargreaves (devenit indisponibil cel putin pana la finalul actualului sezon) ar putea sa grabeasca o miscare din partea managerului Alex Ferguson.

Agentul lui Xavi, Ivan Corretja, a confirmat faptul ca negocierile pentru prelungirea contractului lui Xavi la FC Barcelona stagneaza si ca in cele din urma mijlocasul desemnat cel mai bun jucator al Turneului Final al EURO 2008 ar putea sa paraseasca clubul catalan.

„Nu am reusit sa rezolvam situatia la Barcelona desi negociem deja de mai multe luni”, a spus el. „Noi credem ca ar trebui sa ni se ofere o suma care sa reflecte performantele jucatorului pe teren. Toata lumea stie ca exista mai multe cluburi interesate de Xavi, mai ales din Anglia, si nu vom accepta la maxim aceasta situatie”.

Solicitarea lui Xavi este un salariu de 9 milioane de euro pe sezon care l-ar propulsa pe locul doi in topul salariilor de la echipa catalana dupa Leo Messi. Oficialii Barcelonei au oferit insa maxim sapte milioane.


8 comentarii

yo!
12 noiembrie 2008
Nu vreu sa prind ziua in care jucatorul meu preferat sa plece de la BARCA.Ar fi o pierdere foarte mare.
makro
16 noiembrie 2008
ei, asta-i buna! nu l-as vedea pe xavi jucand la alta echipa, ca sa nu mai vb de pierderea imensa pe care ar suferi-o barcelona. este f clar ca xavi este creierul echipei, iar alaturi de puyol este cel mai emblematic jucator al barcei. nu-ti poti permite sa pierzi un jucator de talia lui xavi doar pt faptul ca nu te intelegi dpdv financiar, cu atat mai mult cu cat el doreste sa ramana pe camp nou pana la finalul carierei. sper sa se rezolve cat mai repede problema
kimi
16 noiembrie 2008
100% Xavi o sa continue la Barcelona. Asa cum Barca se descurca foarte bine cu el in teren, si el joaca atat de bine pentru ca este la Barcelona. Nu cred ca la alta echipa ar mai da acelasi randament. Chiar si la nationala evolueaza bine intre jucatori pe care ii cunoaste, de exemplu cu Iniesta alaturi.
PierrotClown
10 mai 2009
totul este pana la bani. putini jucatori sunt care sa renunte la o parte din bani pt a ramane la clubul care i-a propulsat in lumea mare a fotbalului.
Riciu
26 martie 2010
cum ar fi fost ca Xavi sa p?r?seasc? Camp Nou
Blaugrana
26 martie 2010
Xavi, va ramane la Barcelona. A ajuns la un nivel la care Barcelona inseamna mult mai mult pentru un jucatori decat o sursa de bani. Deja este pe cale de a deveni un adevarat simbol al acestei echipe.
Taker
26 martie 2010
Cum s-au inteles pana la urma cu contractul?
Riciu
27 martie 2010
Blaugrana stai linistit ca si eu sunt sigur ca Xavi nu va parasi niciodata CAMP NOU. Nu a facut-o cand a avut o oferta generoasa de la AC Milan, nu o va face nici acum. Articol scris de admin