Iago Falque: ”Vreau sa fac istorie la Juventus”

Mijlocasul spaniol in varsta de 18 ani Iago Falque, adus vara trecuta de la pepiniera Barcelonei, doreste sa devina un jucator important pentru Juventus

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
24 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

In Spania continua sa se vorbeasca despre tanara speranta a lui Juventus. Dupa bijuteriile crescute in propria „casa”, Giovinco, Marchisio sau De Ceglie, si Iago Falque doreste sa isi castige un loc important in clubul bianconero.

Mijlocasul spaniol in varsta de 18 ani, adus de Juve in vara trecuta de la pepiniera Barcelonei, care a fost deja convocat in mai multe randuri la prima echipa de catre Ranieri, are ideile sale clare in ceea ce priveste viitorul la Torino: „Visul meu este sa scriu o pagina din istoria lui Juventus, ma antrenez in fiecare zi pentru a implini acest obiectiv”, – a declarat Iago pentru ziarul „Marca”.

„Lucrurile aici la Juve merg bine: la Primavera joc si marchez des, am fost convocat la prima echipa, nu am de ce sa ma plang. Nu a fost usor sa stau departe de familia mea, dar aceasta era o oportunitate pe care nu o puteam refuza. Del Piero, Nedved si ceilalti campioni ? Cu mingea la picior sunt niste genii, dar in acelasi timp sunt persoane normale si modeste – sublineaza fostul jucator al Barcelonei – La antrenament fac lucuri extraordinare si sunt intotdeauna disponibili sa ma ajute sa cresc atat ca fotbalist cat si ca om. Cu Ranieri – incheie Iago – am un raport normal, incerc sa ii urmaresc cu atentie indicatiile in timpul antrenamentului. Nu stiu cand va avea loc debutul meu in prima echipa, ar putea veni in orice moment: acum, peste un an sau doi. Echipa si antrenorul vor fi cei care vor decide.”