Lucien Favre, demis de Borussia Dortmund

Principalele știri ale zilei

6-8 săptămâni de absență pentru Diogo Jota

Jurgen Klopp a anunțat că nu va putea conta pe serviciile atacantului Diogo Jota în următoarele 6-8 săptămâni după o lovitură primită în meciul de Champions League cu Midtjylland. "Este mai rău decât am crezut inițial, dar mai bine decât am crezut ulterior. S-a pus problema unei intevenții chirurgicale, medicii au concluzionat că nu este nevoie, dar va lipsi o vreme. În cele din urmă ne-am simțit ușurați când am aflat diagnosticul", a spus managerul lui Liverpool.


Lucien Favre, demis de Borussia Dortmund

Borussia Dortmund a anunțat despărțirea de antrenorul Lucien Favre după 1-5 contra lui VfB Suttgart, a treia înfrângere la rând pe teren propriu în Bundesliga după 2-3 cu Bayern și 1-2 cu FC Koln.

"A fost o decizie dificilă, dar am simțit că suntem în pericol să nu ne îndeplinim obiectivele din acest sezon", a declarat directorul sportiv Michael Zorc după ce Dortmund a ieșit din zona locurilor de Champions League în clasamentul din Germania.

Lucien Favre era la al treilea sezon la Dortmund, cu care a terminat de două ori pe locul 2 în Bundesliga și a câștigat o Supercupă a Germaniei în 2019. Locul său pe banca tehnică va fi luat de secundul Edin Terzic.