Bayern l-a transferat pe tânărul de 18 ani Tanguy Kouassi de la PSG

Principalele știri ale zilei

Bayern l-a transferat pe tânărul de 18 ani Tanguy Kouassi de la PSG

Publicația germană Kicker anunță că Bayern Munchen a obținut semnătura lui Tanguy Kouassi, care nu a dorit să își prelungească contractul cu Paris Saint-Germain scadent în această vară. În vârstă de doar 18 ani, Kouassi este considerat un jucător cu un viitor strălucit, putând să evolueze ca fundaș central, fundaș dreapta și la mijlocul terenului.

În cadrul unei conferințe de presă, antrenorul lui PSG, Thomas Tuchel, s-a arătat dezamăgit de decizia tânărului jucător: "Nu este un secret că îl plac mult. A jucat la 17 ani cu Dortmund, cel mai important meci al nostru, fără ca măcar să aibă un contract de profesionist. A meritat încrederea pe care i-am acordat-o și avea un viitor strălucit la acest club. Probabil știe și el că nu a fost momentul cel mai potrivit să ne părăsească. Deloc. Se bucura de încrederea noastră, primea minute, putea să joace atât ca fundaș central cât și ca "6". Era un jucător de bază. Nu pot înțelege decizia lui. Sunt foarte dezamăgit".

Kouassi, născut chiar la Paris, este ultimul nume pe o listă tot mai lungă a jucătorilor proveniți din academia lui PSG care își caută viitorul în altă parte. Moussa Diaby, Leverkusen), Christopher Nkunku (Leipzig), Stanley Nsoki (Nice), Timothy Weah (Lille), Arthur Zagre (AS Monaco), Odsonne Edouard (Celtic), Yacine Adli (Bordeaux), Jonathan Ikoné (Lille), Antoine Bernede (Salzburg), Kingsley Coman (plecat la Juventus) sau Dan-Axel Zagadou (BVB) sunt alte tinere talente care au părăsit în ultimii ani gruparea pariziană.