Glasgow Rangers anunță transferul lui Ianis Hagi de la Genk

Principalele știri ale zilei

Glasgow Rangers anunță transferul lui Ianis Hagi de la Genk

Clubul Glasgow Rangers a anunțat pe site-ul său oficial transferul definitiv al internaționalului român Ianis Hagi de la Genk. Detaliile financiare ale mutării nu au fost date publicității, însă scoțienii au mulțumit clubului belgian pentru "flexibilitate și creativitate" în negocierea transferului pe Ibrox, iar presa engleză speculează că suma va fi de aproximativ 3 milioane de lire sterline și că plata va fi efectuată în mai multe etape.

Directorul sportiv al lui Rangers, Ross Wilson, a declarat:

Suntem încântați că Ianis a ales să își continue cariera la Rangers. Am avut numeroase conversații cu Ianis și cu reprezentanții săi și el și-a exprimat clar prioritatea de a continua alături de noi. Nu este doar un talent uriaș, dar și un profesionist desăvârșit, determinat să atingă succesul. Suntem siguri ca investiția noastră în el va da roade, fiindcă ne încredem atît în calitățile sale, dar și în faptul că la doar 21 de ani are în față mult potențial de exploatat".

Cuvinte măgulitoare după perfectarea transferului a avut și antrenorul lui Rangers, Steven Gerard:

Ianis este recunoscut în Europa drept un mare tânăr talent, iar faptul că ne-am asigurat transferul său este o știre excelentă. Am creat foarte repede o conexiune cu Ianis și este o plăcere să îl antrenez fiindcă este foarte dispus să învețe și să devină mai bun prin fiecare sesiune de pregătire. A cunoscut deja presiunea și așteptările de pe Ibrox și știu că este deja pregătit pentru sezonul următor.