FIFA: Kieran Trippier, bun de joc pentru Atletico

Principalele știri ale zilei

Sam Allardyce: "Brexit + pandemie = cea mai dificilă perioadă de transferuri"

Sam Allardyce spune că Brexitul are deja influențe negative asupra campaniei de transferuri plănuite de West Bromwich Albion, echipa de pe penultimul loc în clasasamentul Premier League.

Am găsit trei jucători capabili să vină și să ne ajute, dar nu le mai este permis. Din cauza noilor reguli privind permisul de muncă nu mai pot veni în Anglia, deși înainte acest lucru era posibil. Acum trebuie să facem față acestor limitări suplimentare. Pentru noi este o situație dificilă, nu atât din cauza pandemiei ci mai ales din cauza regulilor impuse de Brexit. Cu tot respectul pentru jucătorii din actualul lot, care dau tot ce pot pe teren, trebuie să găsim jucători care să intre imediat în unsprezecele de start și să aibă un impact rapid, însă în noile condiții ne așteaptă cea mai dificilă perioadă de transferuri de când lucrez eu.


FIFA: Kieran Trippier, bun de joc pentru Atletico

Conform publicației spaniole El Pais, Comisia de Apel a FIFA a suspendat pentru moment sancțiunea dictată de Federația Engleză de Fotbal împotriva lui Kieran Trippier prin care internaționalul englez nu avea drept de joc timp de zece săptămâni după ce ar fi pariat online în 2019. FIFA îi permite lui Trippier să evolueze pentru Atletico până la soluționarea definitivă a cazului, dar fotbalistul a ratat deja meciul de campionat cu Getafe, primele minute pierdute de el în La Liga sau Champions League.

Conform suspendării dictate de Federația Engleză, Trippier ar fi pierdut 14 meciuri ale lui Atletico, inclusiv manșa tur a optimilor de finală Champions League contra lui Chelsea.