Marcelino, înlocuitorul lui Gaizka Garitano pe banca tehnică a lui Bilbao

Principalele știri ale zilei

William Saliba, împrumutat de Arsenal la Nice până în vară

Tânărul fundaș de 19 ani William Saliba se va întoarce în Franța, urmând să evolueze la Nice sub formă de împrumut până la vară, fără opțiune de cumpărare pentru gruparea din Hexagon.

Saliba a fost cumpărat de Arsenal în iulie 2019 pentru aproximativ 30 de milioane de euro de la Saint-Etienne unde a rămas încă un an. A venit pe Emirates la începutul acestui sezon dar nu a apucat să debuteze pentru Tunari și nici nu a fost inclus în lotul echipei pentru grupele Europa League.


Darren Fletcher, promovat în stafful lui Ole Gunnar Solskjaer

Darren Fletcher a fost promovat în staff-ul tehnic al lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United, echipă la care a evoluat ca jucător în 340 de meciuri în perioada 2003-2015. Scoțianul, acum în vârstă de 36 de ani, era antrenorul echipei U-16 a lui United din luna octombrie.


Marcelino, înlocuitorul lui Gaizka Garitano pe banca tehnică a lui Bilbao

Clubul Athletic Bilbao a anunțat încheierea colaborării cu Gaizka Garitano la scurt timp după victoria cu 1-0 cu Elche și numirea lui Marcelino García Toral pe banca tehnică. Garitano o consusese pe Bilbao în 89 de meciuri și cea mai mare performanță a fost calificarea în finala Copei de Rey 2020, amânată din cauza pandemiei de coronavirul pentru acest an.

Marcelino, în vârstă de 55 de ani, era liber după despărțirea de Valencia sezonul trecut în urma unui conflict cu conducerea clubului. Le-a mai antrenat pe Zaragoza, Sevilla și Villarreal, iar primul său meci pe banca lui Bilbao va fi contra Barcelonei, partidă restantă din etapa a doua a campionatului.