Champions League
Braga
Braga
11
Union Berlin
Union Berlin
Álvaro Djaló 51
Robin Gosens 42

Braga 1-1 Union Berlin. Doar un punct pentru nemți, în ciuda unei superiorități numerice timp de o oră

Sporting Braga și Union Berlin au terminat la egalitate, scor 1-1, după ce oaspeții au condus la pauză și au avut avantaj numeric din minutul 30.

Rezumat realizat de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
30 noiembrie 2023
Sporting Braga și Union Berlin au remizat în Portugalia, scor 1-1
Sporting Braga și Union Berlin au remizat în Portugalia, scor 1-1
 • Cu Nenad Bjelica la primul meci pe banca tehnică, Union Berlin a avut o mare șansă să reintre cu șanse mari în lupta pentru locul de Europa League în condițiile în care s-a aflat în superioritate numerică din minutul 30 la Braga și a condus la pauză cu 1-0, însă în cele din urmă nu a scos decât un punct dintr-un meci pe care nu a reușit să îl controleze nici în aceste condiții.
 • Punctul încă îi oferă lui Union Berlin șanse de continuare în Europa, dar pentru asta trebuie să câștige acasă cu Real Madrid și să beneficieze de o înfrângere a lui Sporting Braga la Napoli în ultima etapă. În schimb lusitanii pot continua chiar în Champions League dacă vor câștiga în Italia la diferență mai mare de un gol.
 • În situație de egalitate numerică Braga a fost echipa mai bună, însă echilibrul s-a rupt după prima jumătate de oră când Sikou Niakaté a văzut roșu direct pentru o intrare dură asupra lui Behrens. A fost detaliul care i-a dat curaj lui Union, transpus și pe tabelă după un gol al vedetei Robin Gosens, folosit extremă stânga de noul său antrenor.
 • Union nu a putut însă să apere acest avantaj. Braga a ieșit montată de la cabine și a avut o triplă ocazie în aceeași fază, iar în cele din urmă a reușit golul egalizator prin Djaló după o încercare eșuată a oaspeților de a ieși cu mingea de la propria poartă într-o fază de atac.
 • În finalul jocului a fost evidentă teama echipei care a terminat pe 4 sezonul anterior de Bundesliga, dar care acum are o serie de 15 meciuri consecutive fără victorie, începută încă din luna august. Union a avut șansă să termine cu un egal chiar și în situație de inferioritate numerică, dar în condițiile actuale poate că promovarea în Europa League ar fi mai degrabă un impediment decât un câștig, echipa fiind implicată în mod serios în lupta pentru evitarea retrogradării în Germania.
Braga - Union Berlin 1-1, fișa tehnică

ECHIPELE în meciul Braga - Union Berlin: Serdar Saatçı, primele minute pentru Braga după 32 de zile

Slide spre stânga pentru a vedea echipele de start, schimbările și notele jucătorilor

Statisticile meciului Braga - Union Berlin 1-1

Braga
Șuturi Braga
 • Total: 18
 • Pe poartă: 2
53-47
Posesie (%)
 • Braga
 • Union Berlin
Union Berlin
Șuturi Union Berlin
 • Total: 6
 • Pe poartă: 2
Total șuturi (inclusiv în blocaj)
18
6
Șuturi pe poartă
2
2
Șuturi pe lângă poartă
6
3
Șuturi blocate
10
1
Faulturi comise
11
12
Cartonașe galbene
2
4
Total pase
540
475
Pase completate
469
406
Acuratețe pase
87%
85%