2.Bundesliga
FC St. Pauli
FC St. Pauli
22
Hamburger SV
Hamburger SV
Jackson Irvine 15
Daniel Heuer Fernandes 27 (a)
Robert Glatzel 58
Immanuel Pherai 60

FC St. Pauli 2-2 Hamburger SV. Remiză în Hamburger Stadtderby, cu un autogol antologic al portaruli Heuer Fernandes

FC St. Pauli a condus cu 2-0 dar Hamburger SV a reacționat după pauză, iar duelul primelor două clasate din 2.Bundesliga s-a terminat la egalitate.

Rezumat realizat de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
01 decembrie 2023
Heuer Fernandes, după autogolul din meciul St.Pauli - Hamburger SV 2-2
Heuer Fernandes, după autogolul din meciul St.Pauli - Hamburger SV 2-2
 • Dacă scorul final 2-2 poate fi considerat firesc într-un meci care opune primele două clasate, ultimul meci FC St.Pauli – Hamburger SV va rămâne în istoria Hamburger Stadtderby pentru autogolul hilar al portarului Heuer Fernandes.
 • Faza s-a petrecut în minutul 27: Hamburg a beneficiat de o repunere din șase metri executată scurt de goalkeeperul lusitan, la finalul unui triunghi de pase în propriu careu mingea a fost întoarsă în mod incomod de compatriotul Guilherme Ramos în gura porții, de unde Heuer Fernandes a încercat să o degajeze dar a lovit-o greșit, trimițând-o puternic sub transversală.
 • Augolul lui Heuer a oferit gazdelor un avantaj de două goluri după ce Jackson Irvine deschisese scorul în minutul 15 cu al doilea său gol al sezonului, un voleu frumos din zona punctului cu var după un corner, iar scorul 2-0 a rezistat până la intrarea la cabine, după o repriză în care St.Pauli a fost echipa mai bună.
 • HSV a reacționat însă după pauză și a marcat două goluri într-un inverval de doar trei minute: Robert Glatzel a redus din diferență cu al 12-lea său gol stagional când a reluat din câțiva metri centrarea ideală din dreapta a lui Van der Brempts, iar decarul Immanuel Pherai a preluat și a șutat din întoarcere după o centrare din stânga a lui Dompe, care intrase la pauză.
 • Hamburg a părut mulțumită cu remiza restabilită încă din minutul 60 și s-a apărat exact în jumătatea de oră rămasă, blocând fără mari probleme situațiile prin care St.Pauli a încercat să revină în avantaj.
 • În ciuda celor două puncte pierdute, St.Pauli rămâne pe primul loc în clasamentul 2.Bundesliga și își păstrează invincibilitatea în acest sezon. Hamburg rămâne la trei puncte în spate, dar ar putea pierde un loc în ierarhie în cazul în care Holstein Kiel câștigă meciul său din această etapă cu SV Wehen.
FC St. Pauli - Hamburger SV 2-2, fișa tehnică

ECHIPELE în meciul FC St. Pauli - Hamburger SV: Maurides, debut stagional la FC St. Pauli

Slide spre stânga pentru a vedea echipele de start, schimbările și notele jucătorilor

Statisticile meciului FC St. Pauli - Hamburger SV 2-2

FC St. Pauli
Șuturi FC St. Pauli
 • Total: 18
 • Pe poartă: 5
60-40
Posesie (%)
 • FC St. Pauli
 • Hamburger SV
Hamburger SV
Șuturi Hamburger SV
 • Total: 6
 • Pe poartă: 3
Total șuturi (inclusiv în blocaj)
18
6
Șuturi pe poartă
5
3
Șuturi pe lângă poartă
5
1
Șuturi blocate
8
2
Faulturi comise
6
14
Cornere
9
3
Ofsaiduri
2
4
Cartonașe galbene
1
3
Parade portar
1
5
Total pase
576
390
Pase completate
494
315
Acuratețe pase
86%
81%