2.Bundesliga
Hamburger SV
Hamburger SV
21
Eintracht Braunschweig
Eintracht Braunschweig
Guilherme Ramos 25
Immanuel Pherai 26
Fabio Kaufmann 62

Hamburg 2-1 Eintracht Braunschweig. HSV, fără pași greșiți pe teren propriu în Zweite

Hamburger SV a învins-o cu 2-1 pe Eintracht Braunschweig și a egalat-o în fruntea clasamentului din Zweite Bundesliga pe FC St.Pauli

Rezumat realizat de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
24 noiembrie 2023
Hamburg - Eintracht Braunschweig 2-1 în 2.Bundesliga
Hamburg - Eintracht Braunschweig 2-1 în 2.Bundesliga
  • Hamburger SV și-a menținut procentajul perfect de victorii pe teren propriu după ce a învins-o cu 2-1 pe Eintracht Braunschweig și a egalat-o în fruntea clasamentului din Zweite Bundesliga pe FC St.Pauli, cu care va juca în deplasare etapa viitoare.
  • Hamburg și-a asigurat un avantaj solid de două goluri la pauză grație reușitelor lui Guilherme Ramos și Immanuel Pherai într-un interval de 70 de secunde la mijlocul primei reprize. Pentru Immanuël-Johannes Pherai a fost primul gol în tricoul lui Hamburg și a fost reușit chiar împotriva echipei de la care a fost transferat în această vară.
  • Hamburg a avut o evoluție pasivă în partea secundă, în care a fost în pericol să risipească o victorie facilă: Eintracht Braunschweig a redus din diferență în minutul 62 prin Fabio Kaufmann, care a avut apoi și un gol anulat pentru offside ce putea duce scorul la 2-2.
  • Un egal la Hamburg ar fi fost un rezultat uriaș pentru Braunschweig, care rămâne în zona retrogradării la o distanță de 5 puncte față de locul de baraj și poate ajunge chiar lanternă roșie după această etapă în cazul în care Osnabruck scoate cel puțin un punct sâmbătă cu Magdeburg.
Hamburger SV - Eintracht Braunschweig 2-1, fișa tehnică

ECHIPELE în meciul Hamburger SV - Eintracht Braunschweig: Kaan Caliskaner, primele minute pentru Eintracht Braunschweig după 35 de zile

Slide spre stânga pentru a vedea echipele de start, schimbările și notele jucătorilor

Statisticile meciului Hamburger SV - Eintracht Braunschweig 2-1

Hamburger SV
Șuturi Hamburger SV
  • Total: 16
  • Pe poartă: 5
58-42
Posesie (%)
  • Hamburger SV
  • Eintracht Braunschweig
Eintracht Braunschweig
Șuturi Eintracht Braunschweig
  • Total: 15
  • Pe poartă: 3
Total șuturi (inclusiv în blocaj)
16
15
Șuturi pe poartă
5
3
Șuturi pe lângă poartă
5
7
Șuturi blocate
6
5
Faulturi comise
11
10
Cornere
7
4
Ofsaiduri
2
1
Cartonașe galbene
1
2
Parade portar
2
3
Total pase
554
384
Pase completate
470
295
Acuratețe pase
85%
77%