2.Bundesliga
VfL Osnabruck
VfL Osnabrück
21
Hamburger SV
Hamburger SV
Erik Engelhardt 16
Oumar Diakhite 39
Robert Glatzel 12

VfL Osnabrück 2-1 Hamburg. Dezastru pentru HSV: înfrângere pe terenul lanternei roșii

David Petre, 23 septembrie 2023

Hamburg demonstrează că nu a învățat lecțiile trecutului. Ratarea promovării în ultimele sezoane s-a datorat în primul rând înfrângerilor cu echipele mici, iar același scenariu prinde consistență și în actuala stagiune, în care formația din nordul Germaniei scoate puncte bune din meciurile dificile dar apoi le risipește nepermis în meciuri care ar trebui să îi fie la îndemână.

Se întâmplase în urmă cu o etapă pe terenul lui Elversberg, iar mărturie a faptului că aceea nu a fost o întâmplare nefericită pentru Hamburg este meciul de la Osnabrück, ultima echipă în clasamentul Zweite, care nu bătuse pe nimeni în acest sezon și care tocmai suferise o corecție drastică la Hannover unde a pierdut cu 7-0.

Ca și cum acel meci nici ar fi existat, Osnabrück a început meciul ca din tun și a avut două șanse de gol în chiar primul minut, totuși lucrurile au părut să intre în logica rezultatelor când Hamburg a deschis scorul în minutul 12 la prima sa acțiune consistentă.

Golul a fost însă întâmplător pentru HSV, care doar la posesie a avut un raport superior în prima repriză, dar a fost dominată la toate celelalte categorii statistice. Mult mai pragmatică și fără vreun complex în ciuda situației din clasament, VfL Osnabrück a avut în primele 45 de minute 11-4 șuturi la poartă, 7-1 pe poartă și 7-2 la cornere, astfel că întoarcerea de rezultat a părut normală până la intrarea la cabine după reușitele lui Erik Engelhardt și Oumar Diakhite, acesta din urmă la primul meci al sezonului.

Hamburg și-a îmbunătățit cifrele după pauză dar nu a reușit să mai schimbe tabela și să evite a doua înfrângere consecutivă a sezonului, în urma căreia a și pierdut locul 1 în clasament.

VfL Osnabrück - Hamburger SV 2-1, fișa tehnică

ECHIPELE în meciul VfL Osnabrück - Hamburger SV: William Mikelbrencis, debut stagional la Hamburger SV

Slide spre stânga pentru a vedea echipele de start, schimbările și notele jucătorilor

Statisticile meciului VfL Osnabrück - Hamburger SV 2-1

VfL Osnabrück
Șuturi VfL Osnabrück
  • Total: 17
  • Pe poartă: 8
39-61
Posesie (%)
  • VfL Osnabrück
  • Hamburger SV
Hamburger SV
Șuturi Hamburger SV
  • Total: 8
  • Pe poartă: 3
Total șuturi (inclusiv în blocaj)
17
8
Șuturi pe poartă
8
3
Șuturi pe lângă poartă
6
3
Șuturi blocate
3
2
Faulturi comise
9
15
Cornere
13
7
Ofsaiduri
2
1
Cartonașe galbene
5
6
Cartonașe roșii
0
0
Parade portar
2
5
Total pase
290
468
Pase completate
204
390
Acuratețe pase
70
83