Sassuolo – Internazionale 0-3. Inter profită de seara nefastă a lui Chiricheș

Vlad Chiricheș a fost protagonist la primele două goluri ale lui Inter în victoria de la Sassuolo, scor 0-3.

Sassuolo - Inter 0-3, noiembrie 2020
28 noiembrie 2020

Ca și eliminată din grupele Champions League după 0-2 acasă cu Real Madrid, Inter a reacționat în campionat cu o evoluție consistentă pe terenul lui Sassuolo, echipa revelație a începutului de sezon în Serie A.

Vlad Chiricheș a fost titular la formația gazdă însă a avut un debut nefericit de meci, fiind protagonist la primele două goluri ale nerazzurilor marcate în primul sfert de oră. Era doar minutul 4 când internaționalul român a avut o execuție caraghioasă în încercarea de a degaja mingea mingea din fața lui Lautaro Martinez și i-a permis lui Alexis Sanchez să deschisă scorul, apoi a avut ghinionul să devieze îi propria poartă mingea șutată din unghi de Arturo Vidal după o lovitură de colț. Meciul lui Chiricheș avea să se încheie devreme, fiind înlocuit încă înainte de pauză cu Marlon din cauza unei accidentări.

Sassuolo a avut posesia superioară și câteva acțiuni interesante stopate de intevențiile lui Milan Skriniar și Samir Handanovic, însă speranțele revenirii în meci le-au fost spulberate în minutul 60 la reușita de 3-0 a lui Gagliardini, găsit liber în interiorul careului de pasa lui Darmian. Antonio Conte a început jocul cu perechea de atacanți Martinez – Sanchez și a apelat la Romelu Lukaku doar pentru ultimele zece minute, timp suficient pentru ca belgianul să trimită o dată mingea în poarta gazdelor dar fără efect pe tabelă, golul fiind anulat pentru ofsaid.