Zinedine Zidane, infectat cu Covid-19

Principalele știri ale zilei

Guardiola: Patru - șase săptămâni de absență pentru Kevin de Bruyne

Kevin de Bruyne a ieșit accidentat în meciul câștigat de Manchester City cu Aston Villa, iar Pep Guardiola spune că belgianul va lipsi de pe teren în următoarele patru - șase săptămâni. Aceasta înseamnă că principalul om de creație al lui City va pierde meciurile de Premier League cu Liverpool și Tottenham și probabil și pe cel cu Arsenal.


Kun Aguero, pozitiv la un test Covid-19

Aflat în izolare după ce a fost contact direct cu un persoană infectată cu Covid-19, Kun Aguero a anunțat pe Twitter că a primit și el rezultat pozitiv la un test pentru coronavirus. Atacantul lui Manchester City, care a fost titular doar în 3 meciuri în actualul sezon, era izolat de pe 10 ianuarie și a ratat din această cauză partidele cu Birmingham, Brighton, Crystal Palace și Aston Villa.

"Am avut ceva simptome și urmez recomandările medicului pentru a mă reface", a scris internaționalul argentinian pe rețeaua de socializare.


Zinedine Zidane, infectat cu Covid-19

Clubul Real Madrid a emis un comunica prin care anunță că Zinedine Zidane a ieșit pozitiv la ultimul test Covid-19. Antrenorul nu va putea face deplasarea la Vitoria pentru meciul cu Alaves care va avea loc sâmbătă seară de la ora României 22.00.


Rayo Vallecano - Barcelona în optimile Copei de Rey 2021

FC Barcelona va juca în deplasare cu Rayo Vallecano în optimile de finală ale Copei del Rey, fază a competiției care se va diputa în intervalul 26-28 ianuarie. Doar 11 echipe de primă divizie s-au aflat în urnă la tragerea la sorți, astfel încât vor fi doar trei dueluri între echipe din La Liga: Valladolid - Levante, Sevilla - Valencia și Betis - Sociedad.