Brazilianul Maicon, urmarit de Real Madrid

Real Madrid cauta deja sa se intareasca pe benzi pentru sezonul viitor.

Articol scris de - coordonatorul comunității Real Madrid în perioada 2008-2013, fin cunoscător al fotbalului din Spania, cu peste 1600 de articole scrise pe vechea platformă FootballClub.ro.
30 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Campioana Spaniei cauta deja sa se intareasca pentru sezonul viitor. Unul din obiectivele trupei de langa Chamartin pare a fi intarirea benzilor. Desi problema lateral stanga este mult mai arzatoare, madrilenii par a cauta acum si variante pentru banda dreapta.

Fundasul brazilian Maicon, un fundas polivalent ce poate evolua atat pe dreapta cat si pe stanga, pare a fi intrat pe orbita madrilenilor. Maicon, un jucator urmarit in sezoanele precedente atat de Barcelona cat si de Bayern Munchen, are 27 de ani, 1,87 inaltime si 77 de kilograme. Jucator format la scoala Cruzeiro, Maicon este titular in nationala Braziliei si este considerat cel mai bun fundas lateral care poate evolua pe ambele benzi. Unul dintre cei mai apreciati jucatori de catre Mourinho, brazilianul a marcat de 7 ori in 83 de meciuri pentru Inter. Cu toate aceastea, Maicon ar accepta o provocare venita din Spania, el decalarand mereu ca Primera Division e campionatul perfect pentru el.