Cobolli: „Ranieri mai are 3 ani de contract pe care ii va respecta”

Prezent la o intalnire a Ligii Italiene de Fotbal, presedintele lui Juventus a raspuns la cateva teme de actualitate.

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
3 februarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Presedintele lui Juventus, Giovanni Cobolli Gigli, prezent la o intalnire a Ligii Italiene de Fotbal, l-a reconfirmat pe Claudio Ranieri. Prima idee il priveste pe portarul lui Juve: „Buffon nu este de vanzare, nu este vina lui daca lucrurile mergeau mai bine cu Manninger. Situatia ne priveste pe toti, o vom rezolva„.

Un comentariu si despre sansele lui Juve la scudetto: „Campionatul il mai pot pierde altii”. Se trece la mercato: „Diego ? Ne intereseaza, la fel ca altii„. Un alt flash asupra situatiei Amauri-Italia? „Interesul este al lui Juve, nu al Federatiei Italiene. Am discutat cu baietul si a inteles decizia noastra”.

Cobolli a incheiat cu viitorul lui Ranieri: „Antrenorul nostru mai are trei ani de contract, pe care conducerea doreste sa ii respecte„.


1 comentariu

JuventinoPerSempre
3 februarie 2009
vai ce veste buna :((