Dani Parejo are sanse mari sa debuteze, in sfarsit, la Real Madrid

Suspendarea lui Gago si posibila absenta a lui Robben i-ar putea oferi lui Dani Parejo sansa debutului in meciul cu Racing Santander.

Articol scris de - coordonatorul comunității Real Madrid în perioada 2008-2013, fin cunoscător al fotbalului din Spania, cu peste 1600 de articole scrise pe vechea platformă FootballClub.ro.
5 februarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Dani Parejo este foarte aproape de a-si indeplini unul din marile sale vise, acela de a debuta oficial in tricoul alb al Realului. Dani nu a putut evolua pana acum datorita unei accidentari la glezna, dar suspendarea lui Gago si posibila absenta a lui Robben il pot titulariza pe fostul jucator de la QPR. Dupa ce saptamana trecuta a inceput sa se antreneze cu grupul, acum Parejo pare refacut complet si e gata sa debuteze. El va incerca sa-si castige un post de titular si sa-l convinga pe Juande Ramos ca se poate conta pe el si din sezonul viitor. Contabilizand absentele lui Guti, Gago si foarte posibil Robben tehnicianul spaniol ii va acorda macar sansa debutului tanarului Parejo, daca nu din primul minut macar in partea secunda.

Astazi Real Madrid se antreneaza incepand cu orele 12:00 (in Romania) la baza sportiva de la Valdebebas, iar obiectivul principal va fi supravegherea lui Arjen Robben. Olandezul se va antrena normal, iar daca medicii vor considera ca se poate pregati la cel mai inalt nivel ar putea intra in partida cu Racing Santander.