David Trezeguet, apt de joc!

Jucatorii convocati de Ranieri pentru deplasarea de la Udine

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
27 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

David Trezeguet, pe lista jucatorilor convocati pentru deplasarea de la Udine. Aceasta este vestea cea mai buna si cea mai asteptata de tifosi bianconeri. La aproape patru luni de la operatia suferita la ambii genunchi, bomberul francez revine la dispozitia lui Ranieri.

Iar alaturi de el revine si Giorgio Chiellini (aflat la prima convocare in anul 2009), care este recuperat dupa problemele musculare, precum si Cristian Molinaro si Momo Sissoko, reveniti dupa etapa de suspendare.

Pentru meciul de pe Friuli nu sunt insa disponibili Alessandro Del Piero si Cristiano Zanetti. Pentru ambii este vorba de o neconvocare din precautie pentru ca cei doi sa se recupereze dupa usoarele accidentari din partida cu Fiorentina (contuzie la genunchi pentru capitan, lovitura la glezna dreapta primita de mijlocasul italian). In continuare absenti Manninger, Camoranesi, Tiago, Salihamidzic, Zebina si Knezevic.

Doi jucatori de la Primavera completeaza lotul de 20 de jucatori: Ariaudo si portarul Pinsoglio.

1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
8 Amauri
9 Iaquinta
11 Nedved
12 Chimenti
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grgyera
22 Sissoko
27 Ekdal
28 Molinaro
29 De Ceglie
32 Marchionni
33 Legrottaglie
41 Ariaudo
42 Pinsoglio


2 comentarii

AncaJuveGirl
28 ianuarie 2009
Ce bine este sa-l vad din nou pe Treze!! Acum macar 5 minute sper sa joace
JuventinoPerSempre
28 ianuarie 2009
ce ma bucur pt treze :X:X