De Ceglie, out minim 45 de zile

Paolo De Ceglie va lipsi minim 45 de zile in urma accidentarii din meciul cu Napoli, concretizate prin 3 coaste lezionate

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
5 februarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Claudio Ranieri va trebui sa se descurce o lunga perioada de timp fara Paolo De Ceglie. Accidentarea din meciul cu Napoli il va obliga pe tanarul jucator sa lipseasca cel putin 6-7 saptamani.

De Ceglie a fost supus unor controale amanuntite la clinica Fornaca, unde se afla de ieri seara, care au evidentiat o leziune a celei de-a patra si a sasea coaste si o fractura a celei de-a cincea. Specialistul pneumologic, doctorul Francesco Coni impreuna cu medicii lui Juventus au stabilit tratamentul pentru refacerea jucatorului si terapia necesara, iar prognoza este de minim 45 de zile in afara terenului.

Jucatorul va mai ramane la clinica Fornaca intre 5 si 7 zile.


2 comentarii

AncaJuveGirl
5 februarie 2009
ne urmareste ghinionul :(
JuventinoPerSempre
6 februarie 2009
peste tot anca peste tot