Dunga renunta la Amauri

Selectionerul Braziliei nu l-a convocat pe atacantul bianconero pentru amicalul de lux cu Italia.

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
26 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Selectionerul nationalei Braziliei, Dunga, a facut publica listia cu jucatorii convocati pentru amicalul de lux dintre Italia si Brazilia, programat pe 10 februarie la Londra, pe stadionul Emirates al lui Arsenal. Asteptarea era mare in ceea ce priveste o eventuala convocarare a lui Amauri din partea fostului jucator al Fiorentinei, care astfel ar fi inchis definitiv usa catre nationala Italiei pentru jucatorul lui Juventus.

Insa odata cu aceasta decizie este posibil ca Marcello Lippi sa il priveasca pe atacantul bianconero cu mai multa incredere si sa ii ofere sansa de a juca pentru Scuadra Azzurra, chiar impotriva Braziliei. Daca Amauri nu a fost chemat, nu acelasi lucru s-a intamplat cu Adriano, jucatorul lui Inter care se poate consola in acest fel dupa cele (doar!) trei etape de suspendare primite in urma pumnului pe care i l-a aplicat lui Gastaldello in meciul Inter – Sampdoria de ieri seara.


4 comentarii

AncaJuveGirl
26 ianuarie 2009
pacat, dar in acelasi timp este bine pentru Ama..este foarte obositor un drum Brazilia-Torino si invers..lasa-l mai bine la noi :D
pinturicchio
26 ianuarie 2009
Lasa ca il convoaca Lippi la nationala Italiei si nu mai e lung drumul :D
AncaJuveGirl
26 ianuarie 2009
pai ar fi bine la Squadra Azzura....dar citisem ca Ama nu vrea sa auda de vreo nationala...vrea sa joace doar pentru Juventus
JuventinoPerSempre
27 ianuarie 2009
e bine ca nu va face drumul pana in brazilia da eu sper sa joace pentru Italia tara sa adoptiva putem spune :X