Champions League
Feyenoord
Feyenoord
13
Atletico Madrid
Atletico Madrid
Mats Wieffer 77
Lutsharel Geertruida 14 (a)
Mario Hermoso 57
Santiago Giménez 81 (a)

Feyenoord 1-3 Atletico Madrid. Calificare pentru Atleti, cu două autogoluri ale olandezilor

Două autogoluri ale gazdelor au fost decisive în meciul Feyenoord - Atletico Madrid, scor final 1-3.

Rezumat realizat de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
29 noiembrie 2023
Atletico Madrid și-a asigurat calificarea în optimile Champions League după 3-1 pe terenul lui Feyenoord
Atletico Madrid și-a asigurat calificarea în optimile Champions League după 3-1 pe terenul lui Feyenoord
 • Atletico Madrid și-a asigurat calificarea în optimile de finală Champions League după ce a câștigat cu 3-1 deplasarea la Feyenoord și va juca în ultima etapă pe teren propriu cu Lazio pentru primul loc în grupă, pe care îl poate obține cu o remiză.
 • Feyenoord avea nevoie de o victorie pentru a-și menține șansele de calificare în optimi după ce Lazio câștigase într-un meci disputat mai devreme cu Celtic și a început cu o bună presiune în jumătatea adversă și cu o ocazie de deschidere a scorului, însă a gafat impardonabil în defensivă din lipsă de comunicare la o centrare a lui Marcos Llorente din partea dreaptă și Lutsharel Geertruida și-a introdus balonul în propria poartă în minutul 14 pentru unicul gol al primei reprize.
 • Speranțele lui Feyenoord de a reveni în meci s-au legat de o solicitare de penalty în finalul reprizei, refuzată însă de central a cărui decizie avea să fie confirmată și de VAR.
 • Repriza a doua a început pe contre, cu o bară a lui Griezmann, două ocazii ale lui Timber și apoi o mare situație de egalare creată de Harman după ce i-a furat mingea lui Witsel, dar nefructificată de Santi Gimenez. În replică Atletico a dus scorul la 2-0 printr-un golazo al lui Mario Hermoso, care a realizat o hiperbolă spectaculoasă din voleu peste portarul gazdelor.
 • Wiefer a condimentat finalul cu un gol după o lovitură de colț, însă Atletico și-a restabilit avantajul de două goluri cu ajutorul lui Santi Gimenez care a reluat în propria poartă o centrare a lui Nahuel Molina pentru al doilea autogol al olandezilor.
 • În urma acestui rezultat Feyenoord iese din lupta pentru primăvara Champions League, însă va juca în continuare în Europa League pe de locul trei al grupei, pe care nu îl mai poate pierde indiferent de rezultatul din ultimul meci pe care îl va juca la Glasgow.
Feyenoord - Atletico Madrid 1-3, fișa tehnică

ECHIPELE în meciul Feyenoord - Atletico Madrid: Ondřej Lingr, primele minute pentru Feyenoord după 30 de zile

Slide spre stânga pentru a vedea echipele de start, schimbările și notele jucătorilor

Statisticile meciului Feyenoord - Atletico Madrid 1-3

Feyenoord
Șuturi Feyenoord
 • Total: 12
 • Pe poartă: 4
51-49
Posesie (%)
 • Feyenoord
 • Atletico Madrid
Atletico Madrid
Șuturi Atletico Madrid
 • Total: 9
 • Pe poartă: 3
Total șuturi (inclusiv în blocaj)
12
9
Șuturi pe poartă
4
3
Șuturi pe lângă poartă
3
3
Șuturi blocate
5
3
Faulturi comise
10
4
Cornere
10
4
Ofsaiduri
1
3
Parade portar
2
3
Total pase
549
542
Pase completate
474
457
Acuratețe pase
86%
84%