Fostul galactic Robinho, arestat

Fostul jucător de la Real Madrid a fost reținut de poliție, fiind suspectat că este implicat într-un scandal sexual ce a avut loc pe 14 ianuarie într-un club de noapte din Leeds.

Articol scris de - coordonatorul comunității Real Madrid în perioada 2008-2013, fin cunoscător al fotbalului din Spania, cu peste 1600 de articole scrise pe vechea platformă FootballClub.ro.
29 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

După ce a fost adus cu surle și trâmbițe la Manchester City, în vară, brazilianul Robinho începe să aibă probleme din ce în ce mai mari în Anglia. Considerat și la Madrid un jucător problemă, decarul brazilian a fost cedat de galactici pentru 40 de milioane de ‘petrodolari’ englezilor de la City. Robinho a fost mereu considerat genul de fotbalist supertalentat dar cu mari probleme de conduită, probleme care l-au împiedicat să se impună și la Madrid.

După ce s-a spus că ar fi intrat în conflict cu conducătorii clubului pentru că nu a reușit să-l convingă pe compatriotul său Kaká să lase AC Milan pentru City și a plecat fără permisiune din cantonament, chipurile din motive familiale, Robinho are acum probleme cu poliția din Anglia.

Fostul jucător de la Real Madrid a fost reținut de poliție, fiind suspectat că este implicat într-un scandal sexual ce a avut loc pe 14 ianuarie într-un club de noapte din Leeds. Totuși, fotbalistul de 25 de ani nu a stat prea mult în arest, el fiind eliberat pe cauțiune de poliția din West Yorkshire, după ce a fost interogat. El a negat că ar fi fost implicat în incidentul în urma căruia a ajuns să fie acuzat de agresiune sexuală gravă. „Robinho neagă cu vehemență faptul că ar fi avut vreo legătură cu incidentul respectiv și este bucuros să coopereze pe viitor cu autoritățile pentru rezolvarea cazului”, a declarat purtătorul de cuvânt al internaționalului brazilian, Chris Nathaniel.