Gago ar putea lipsi cu Numancia

Gago a primit o lovitura puternica in prima repriza a meciului cu Depor, dupa intrarea lui Lopo.

Articol scris de - coordonatorul comunității Real Madrid în perioada 2008-2013, fin cunoscător al fotbalului din Spania, cu peste 1600 de articole scrise pe vechea platformă FootballClub.ro.
28 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Mijlocasul argentinian Fernando Gago a bifat in partida cu Deportivo La Coruna 14 meciuri conescutive in tricoul blanco, o performanta nemaintalinta pentru „noul Redondo” de cand a venit pe Bernabeu. Insa, pentru partida cu Numancia, argentinianul este incert, el suferind o accidentare la muschii piciorului drept.

Gago a primit o lovitura puternica in prima repriza a meciului cu Depor, dupa intrarea lui Lopo continuand sa evolueze pana la final desi resimtea inca dureri. Gago nu a participat ieri la antrenamentul efectuat de ‘albi’, pregatindu-se separat in sala de forta alaturi de unul dintre preparatorii fizici ai echipei.

In cazul in care nu va putea fi recuperat, Gago va dezlipi cuplul preferat de Juande Ramos in centrul liniei mediene si foarte probabil il va determina pe tehnicianul iberic sa-l foloseasca alaturi de Lass pe tanarul Javi Garcia.