Gago: "Sa nu uite nimeni ca noi suntem Real Madrid!"

Intr-un interviu acordat ziarului Marca, Fernando Gago isi exprima increderea ca Real Madrid poate castiga orice meci.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
9 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Intr-un interviu acordat cotidianului Marca, mijlocasul madrilen Fernando Gago isi exprima increderea ca echipa sa poate sa lupte in acest an atat pentru castigarea titlului in Primera Division cat si pentru cucerirea Ligii Campionilor”.

„Echipa are un moral bun in urma celor doua victorii consecutive”, a declarat el.

„In ceea ce ma priveste, timpul de cand ma aflu eu la echipa a trecut foarte repede dar m-am schimbat mult. Cand am sosit aici am locuit la hotel iar acum am o casa. Ma simt foarte bine si la nivel personal. Sunt mult mai relaxat si mai organizat”.

„Nu am avut niciodata dubii in privinta succesului meu aici. Am acceptat provocarea de a juca la aceasta echipa si sunt fericit. Ma vad la Real Madrid pentru cea mai mare parte a carierei. Visez sa ma retrag la Boca dar acest lucru se va intampla in patru, opt… zece ani. Sunt un Madridista convins si imi doresc sa raman aici”.

„Intotdeauna am castigat titluri si de aceea imi vine greu sa-mi imaginez ca anul acest nu voi castiga nimic. Putem sa ne batem pentru toate trofeele puse in joc. In Liga Campionilor putem ajunge departe si putem chiar sa castigam competitia. Cred cu tarie ca suntem capabili sa castigam fiecare meci. Nimeni nu trebuie sa uita ca noi suntem Real Madrid si ca suntem capabili de orice”.