Eredivisie
Heracles Almelo
Heracles Almelo
24
Ajax Amsterdam
Ajax Amsterdam
Jizz Hornkamp 12
Mario Engels 60
Brian Brobbey 16
Steven Berghuis 55
Brian Brobbey 57
Kristian Hlynsson 84

Heracles Almelo 2-4 Ajax Amsterdam. Lăncierii se apropie de locurile de Champions League

Brian Brobbey a reușit o dublă în meciul Heracles Almelo - Ajax Amsterdam 2-4, victorie cu care Lăncierii se apropie la 3 puncte de locul 3 în Eredivisie.

Rezumat realizat de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
28 ianuarie 2024
Dublă pentru Brian Brobbey în meciul Heracles Almelo - Ajax Amsterdam 2-4
Dublă pentru Brian Brobbey în meciul Heracles Almelo - Ajax Amsterdam 2-4
 • Ajax Amsterdam s-a impus cu 4-2 pe terenul lui Heracles Almelo și s-a apropiat la doar 3 puncte de FC Twente, actuala ocupantă a locului 3 în clasamentul Eredivisie, care duce în preliminariile Champions League.
 • Meciul de la Almelo a început defavorabili pentru Lăncieri, cu un gol marcat de gazde în minutul 12 prin Jizz Hornkamp care a profitat de o desincronizare defensivă și a scăpat singur spre poartă la o acțiune rapidă înceoută din zona careului lui Heracles, însă reacția lui Ajax a fost rapidă și egalitatea a fost restabilită după doar patru minute de Brian Brobbey, marcator în al patrulea meci consecutiv de campionat, cu un șut puternic din întoarcere.
 • 1-1 a fost scorul pauzei deși ocazii au mai fost la ambele porți, cea mai mare ratată de același Brobbey care l-a driblat pe goalkeeperul gazdelor dar a intrat în unghi închis și nu a mai reușit să prindă spațiul porții, lovind plasa laterală.
 • Ajax a întors rezultatul prin două goluri marcate într-un interval de trei minute de Steven Berghuis și Brobbey și, chiar dacă Mario Engels a redus rapid din handicap și a reaprins speranțele gazdelor la un rezultat pozitiv, Kristian Hlynsson a evitat un final tensionat de meci cu reușita din minutul 84 care a stabilit scorul final.
 • Meciul a fost urmărit din tribună și de Jordan Henderson, internaționalul englez care a semnat în această săptămână cu Ajax.
Heracles Almelo - Ajax Amsterdam 2-4, fișa tehnică

ECHIPELE în meciul Heracles Almelo - Ajax Amsterdam: Unsprezece de start inedit pentru Ajax Amsterdam în meciul cu numărul 27 al sezonului

Slide spre stânga pentru a vedea echipele de start, schimbările și notele jucătorilor

Statisticile meciului Heracles Almelo - Ajax Amsterdam 2-4

Heracles Almelo
Șuturi Heracles Almelo
 • Total: 13
 • Pe poartă: 7
27-73
Posesie (%)
 • Heracles Almelo
 • Ajax Amsterdam
Ajax Amsterdam
Șuturi Ajax Amsterdam
 • Total: 31
 • Pe poartă: 12
Total șuturi (inclusiv în blocaj)
13
31
Șuturi pe poartă
7
12
Șuturi pe lângă poartă
4
7
Șuturi blocate
2
12
Faulturi comise
9
5
Cornere
3
11
Ofsaiduri
1
3
Cartonașe galbene
2
1
Parade portar
7
5
Total pase
275
762
Pase completate
208
697
Acuratețe pase
76%
91%