Iaquinta refuza pe Zenit

Vincenzo Iaquinta a declinat oferta venita din partea clubului rus.

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
28 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Pastrand proportiile, daca nu doar pentru suma de bani implicata, si Juventus are propriul sau caz Kaka. Ultimele vesti sosite de la Torino vorbesc despre refuzul lui Vincenzo Iaquinta de a se trasfera la Zenit Sankt Petersbourg. Desi conducerea bianconerilor ar fi fost de acord cu suma oferita de rusi (aproximativ 11 milioane de euro) si desi atacantul italian are putin spatiu in atacul lui Juventus, partial si din cauza accidentarilor, fostul jucator al lui Udinese a respins pe loc oferta rusilor. La baza deciziei stau mai ales dubiile legate de destinatia propusa si mai ales teama de a-si vedea periclitata orice posibilitate de a fi convocat pentru Mondialele din 2010. In urma deciziei bomberului calabrez, Juventus abandoneaza, cel putin pentru moment, pistele Palladino si Quagliarella.


5 comentarii

AncaJuveGirl
28 ianuarie 2009
chiar nu-l inteleg....mai bine se ducea la Zenit si juca mult mai mult decat joaca la Juve...
pinturicchio
28 ianuarie 2009
pai ce nu intelegi ca explica foarte clar :D vrea sa prinda Mondialul din 2010 si daca s-ar fi dus la Zenit nu il mai baga nimeni in seama
JuventinoPerSempre
28 ianuarie 2009
da da ca la cat joaca la juve o s ail si prinda :))
AncaJuveGirl
28 ianuarie 2009
am vazut, Mondaliul ca Mondaliul...dar era mai bine pentru el sa joace :D dar nah, e alegerea lui
ADyy
26 iunie 2009
bv iaqnta se vede ca esti un jucator mare