Inca doua accidentari la Juventus dupa meciul cu Cagliari

Cristiano Zanetti si Giorgio Chiellini, reveniti in echipa chiar azi, au trebuit sa paraseasca terenul mai devreme.

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
1 februarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

In afara rezultatului, ceea ce a pus seara bianconerilor intr-o nota si mai negativa au fost doua accidentari din piesele de baza ale lui Claudio Ranieri. Cristiano Zanetti si Giorgio Chiellini, reveniti in echipa chiar azi, au trebuit sa paraseasca terenul mai devreme.

Despre conditiile lor a vorbit responsabilul staff-ului medical, doctorul Riccardo Agricola, in direct la microfonul Juventus Channel. Acesta a confirmat ca situatia mai precupanta este cea a mijlocasului: ”Cristiano a resimtit o durere puternca in zona muschilor flexori ai gambei drepte, o accidentare care nu are nimic de-a face cu cea de pana acum. Gravitatea accidentarii o vom stabili cu exactitate luni, cand va fi supus unei rezonante magnetice.”

Ceva mai mult optimism in ceea ce il priveste pe Giorgio Chiellini: ”Are o usoare intindere la muschiul care i-a pus probleme in aceste saptamani, de aceea a preferat sa iasa si sa nu riste nimic. La sfarsitul meciului se simtea bine, vom verifica si starea lui in decursul urmatoarelor zile.”