Juande Ramos:"Vreau mai multa intelegere din partea fanilor pentru Drenthe si Marcelo"

Declaratiile lui Juande Ramos dupa meciul Real Madrid - Deportivo, in care Royston Drenthe a fost huiduit de fani.

Articol scris de - coordonatorul comunității Real Madrid în perioada 2008-2013, fin cunoscător al fotbalului din Spania, cu peste 1600 de articole scrise pe vechea platformă FootballClub.ro.
26 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Olandezul Royston Drenthe a terminat meciul cu Depor in lacrimi, fiind huiduit de fanii merengue datorita prestatiilor modeste din ultima vreme. „Inteleg reactia fanilor, insa ma doare. Stiu ca mai am multe de invatat, nu am ce sa le reprosez!”, a spus cel poreclit „laleaua neagra”.

Si antrenorul Juande Ramos i-a luat apararea olandezului la conferinta de presa, Drenthe fiind al doilea jucator al ‘albilor’ dupa Marcelo huiduit pe Bernabeu: „Este dureros pentru ei sa fie huiduiti de fanii propriei echipe. As vrea mai multa intelegere si caldura din partea suporterilor, pentru ca atat Drenthe cat si Marcelo sunt jucatorii lui Real Madrid si ei sunt primii care isi doresc sa joace bine. Trec amandoi printr-o perioada mai proasta si de aceea trebuie sustinuti!”, a spus Juande referitor la cei doi.

Cu privire la meci, Juande a completat: „Am jucat slab in prima parte si am marcat. Am jucat bine in partea a doua dar nu am reusit sa inscriem. Paradoxal acest spor. Cred ca atat eu cat si baietii ne dorim sa marcam cat mai mult, insa astazi a trebuit sa ne multumim cu aceasta victorie la limita, care pana la urma ramane o victorie”, a spus ibericul.