Champions League
Lazio
Lazio
20
Celtic
Celtic
Ciro Immobile 82
Ciro Immobile 85

Lazio 2-0 Celtic. Dubla lui Immobile îi apropie pe laziali de primăvara Champions League

Ciro Immobile a marcat în final golurile meciului Lazio - Celtic, în urma căruia gruparea din Roma are mari șanse de calificare în optimile Ligii Campionilor

Rezumat realizat de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
28 noiembrie 2023
Dubla lui Ciro Immobile a decis meciul Lazio - Celtic, scor 2-0
Dubla lui Ciro Immobile a decis meciul Lazio - Celtic, scor 2-0
 • Ciro Immobile a fost lăsat în mod surprinzător în afara unsprezecelui de start al lui Lazio, dar a fost trimis pe teren în repriza secundă și a decis cu o dublă meciul cu Celtic, într-un final în care campioana Scoției părea mai aproape de a marca decât de a primi gol.
 • Rezultatul o apropie pe Lazio de primăvara Champions League, calificare de care poate fi sigură chiar înaintea ultimei etape în cazul unei victorii a lui Atletico Madrid pe terenul lui Feyenoord. Indiferent de rezultatul acelui meci, gruparea italiană va avea pe 13 decembrie să joace pentru câștigarea grupei H, când se deplasează la Madrid pentru partida din ultima rundă contra lui Atletico.
 • Cu tânărul danez Gustav Isaksen pe teren la doar al doilea meci ca titular din acest sezon, Lazio a dominat prima parte a întâlnirii dar a avut un control steril al balonului care nu a produs ocazii importante de gol.
 • Celtic a căpătat curaj în repriza a secundă și a căutat victoria care ar fi menținut-o cu șanse în lupta pentru a continua aventura europeană măcar în Europa League, însă lipsa de calitate în fața porții adverse a împiedicat-o să transforme în gol măcar unul din cele trei șuturi pe poartă pe care le-a expediat după pauză.
 • În schimb Ciro Immobile a marcat în minutul 81 după ce a primit cu noroc mingea în apropierea porții dintr-o deviere, apoi tot el a închis tabela 5 minute mai târziu, evitând emoțiile unei victorii a lui Lazio chiar dacă Celtic a crezut că a primit un penalty în prelungiri, decizie întoarsă după consultarea arbitrajului video.
Lazio - Celtic 2-0, fișa tehnică

ECHIPELE în meciul Lazio - Celtic

Slide spre stânga pentru a vedea echipele de start, schimbările și notele jucătorilor

Statisticile meciului Lazio - Celtic 2-0

Lazio
Șuturi Lazio
 • Total: 22
 • Pe poartă: 5
46-54
Posesie (%)
 • Lazio
 • Celtic
Celtic
Șuturi Celtic
 • Total: 7
 • Pe poartă: 4
Total șuturi (inclusiv în blocaj)
22
7
Șuturi pe poartă
5
4
Șuturi pe lângă poartă
12
2
Șuturi blocate
5
1
Faulturi comise
14
9
Cornere
6
4
Cartonașe galbene
3
4
Parade portar
4
3
Total pase
496
600
Pase completate
430
526
Acuratețe pase
87%
88%