Legrottaglie: "De acum veti vedea pe adevarata Juventus''

Nicola Legrottaglie este optimist pentru viitorul lui Juve

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
5 februarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Nicola Legrottaglie vede in sfarsit luminita de la capatul tunelului intunecat in care a intrat Juventus de la finele lui ianuarie. Si se gandeste la un an in urma: ”Aceasta victorie, chiar daca a venit in urma penalty-urilor, va fi momentul revenirii. De duminica ne revendicam pretentiile la campionat si la fel ca anul trecut februarie va arata adevarata Juventus. Veti vedea. Catania va fi Real Madrid-ul nostru din campionat, meciul cu spaniolii a fost momentul zero din tur, cel cu sicilienii va fi cel din 2009. De acum trebuie sa recuperam puncte in campionat.

Legrottaglie este insa nemultumit de suporterii prezenti la stadion la meciul de aseara, dupa ce acestia au fluierat jocul bianconerilor si pe unii jucatori: ”Ajunge cu fluieraturile. Unele persoane vin la stadion doar ca sa critice, dar suporterii adevarati trebuie sa te ajute in astfel de momente. Daca vrem sa ne indeplinim un obiectiv trebuie sa lucram impreuna: suporterii trebuie sa fie alaturi de noi asa cum au fost in prelungirile meciului cand ne-au ajutat sa impingem jocul in jumatatea lui Napoli. Iar bucuria de la final a fost ceva minunat. Imaginati-va daca au exultat asa dupa un meci din cupa, ce va fi in Champions League dupa o seara asemanatoare..”


1 comentariu

JuventinoPerSempre
5 februarie 2009
pai la cum joaca echipa nici nu ma mira ca e fluierata