Marca: Florentino Perez, marele favorit!

Florentino Perez ar fi votat de 62,9 la suta din socios, conform unui sondaj realizat de cotidianul Marca.

Articol scris de - coordonatorul comunității Real Madrid în perioada 2008-2013, fin cunoscător al fotbalului din Spania, cu peste 1600 de articole scrise pe vechea platformă FootballClub.ro.
28 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Florentino Perez este favorit pentru functia de presedinte al campioanei Spaniei, pe care a mai ocupat-o intre 2000 si 2006, perioada cunoscuta ca „Era Galactica”, in care la formatia spaniola evoluau unii dintre cei mai buni jucatori ai lumii la momentul respectiv.

Potrivit unui sondaj dat publicitatii de cotidianul Marca, cel care a facut dezvaluirile ce au condus la demisia presedintelui Ramon Calderon, Florentino Perez ar fi votat de 62,9 la suta din socios daca alegerile ar avea loc acum si ii devanseaza net pe fostul jucator de la Real Manolo Sanchis (15,1 %), pe Juan Palacios (7,1 %), pe Juan Villar Mir (3,2%) , pe Eugenio Martinez Bravo (2,4%) si pe Juan Villalonga (1,4%). Pana in prezent, singurii care si-au manifestat public intentia de a candida pentru postul de presedinte sunt Juan Villalonga si Eugenio Martinez Bravo, care ar obtine insa procentaje modeste.

Cotidianul spaniol isi continua astfel campania pro Florentino nu putini fiind cei care sustin ca fostul presedinte galactic ar fi stat in spatele „initiativei” Marca de a-l debarca pe Ramon Calderon.