Claudio Marchisio, bianconero pana in 2014 !

Marchisio a trecut pe la toate grupele de juniori, a ajuns la prima echipa in sezonul 2006/07, iar acum si-a prelungit contractul cu Juventus pana in 2014.

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
29 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Este cu adevarat un moment special pentru Claudio Marchisio. Dupa un foarte bun 2008 (petrecut partial la Empoli), tanarul mijlocas torinez a inceput anul la acelasi nivel ridicat.

Dupa ce a implinit 23 de ani saptamana trecuta, si-a incununat prestatia printr-un gol meritat in meciul cu Fiorentina, prima sa reusita in Serie A pentru Juventus.

Iar acum premiul cel mai asteptat si pe depin meritat: prelungirea contractului care il leaga de Juventus pana in iunie 2014. Continua astfel un raport care dureaza din 1993, an in care Claudio a intrat in Scoala de Fotbal a bianconerilor. Dupa ce a trecut pe la toate grupele de juniori, a ajuns la prima echipa in sezonul 2006/07 si, dupa experienta de la Empoli, acum a revenit acasa demonstrand ca Juve nu s-a inselat in privinta lui, fiind unul dintre protagonistii campionatului.

”Sunt foarte fericit pentru acest acord – a comentat Marchisio – Prin aceasta semnatura imi voi continua cariera alaturi de un club prestigios pe care il consider familia mea. Imbrac acest tricou de 14 an, imi doresc sa pot castiga la prima echipa la fel cum am castigat la toate grupele de tineret. Multumesc conducerii, staff-ului tehnic si colegilor pentru increderea pe care mi-o acorda”.

Satisfactie exprimata si de directorul sportiv Alessio Secco. Dupa Giovinco si De Ceglie, un alt tanar jucator isi consolideaza numele cu echipa: ”Claudio este un element important in optica imbunatatirii lotului. Este un jucator cu experienta, desi abia a implinit 23 de ani, un produs al scolii noastre de tineret, iar acest lucru subliniaza politica intreprinsa de Juventus care doreste sa promoveze tineri de calitate.”


1 comentariu

AncaJuveGirl
29 ianuarie 2009
asa ma bucur sa vad ca Marchisio si-a prelungit contractul :D