Mesaje de încurajare pentru Arkadiusz Milik după o nouă accidentare gravă

Atacantul polonez al celor de a Napoli, Arkadiusz Milik, a suferit o nouă accidentare la genunchi şi va fi indisponibil în următoarele patru luni

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
27 septembrie 2017
Arkadiusz Milik, Napoli
Arkadiusz Milik, Napoli

Accidentarea lui Arkadiusz Milik reprezintă singurul aspect negativ pentru Napoli după un început de campionat perfect, cu şase victorii din primele şase etape de Serie A şi un succes recent contra olandezilor de la Feyenoord în faza grupelor din UEFA Champions League.

Însă calvarul prin care trece atacantul polonez, nevoit să suporte a doua intervenţie chirurgicală la acelaşi genunchi în mai puţin de un an de zile, i-a mobilizat pe actualii săi colegi şi nu numai, cu toţii încercând să îşi arate susţinerea faţă de jucătorul lui Napoli, prin gesturi şi mesaje de încurajare, precum Dries Mertens, unul dintre jucătorii cu care Arkadiusz Milik s-a înţeles cel mai bine odată cu venirea în Serie A, atât pe teren, cât şi în afara lui: „Prietenul meu, în doi ani ai demonstrat că eşti o persoană puternică, pe gazon şi în afara lui, şi sunt convins că vei reveni mai puternic ca înainte. Forza Arek” – a fost mesajul transmis de jucătorul belgian prin intermediul contului personal de Twitter.

Portarul Pepe Reina a dorit la rândul său să îi ureze recuperare rapidă atacantului polonez: „Suntem cu toţii alături de tine, prietene, şi vrem să te vedem înapoi pe teren cât mai repede posibil! You’ll come back stronger @arekmilik9 Chin up!” – a fost mesajul publicat de portarul spaniol pe Twitter.

Actualul portar al celor de la Juventus, Wojciech Szczesny, coleg cu Arkadiusz Milik la echipa naţională a Poloniei, s-a alăturat mesajelor de susţinere pentru jucătorul lui Napoli: „Sportul este injust! Ne vom califica fără tine, dar în Rusia vei fi cu noi şi împreună vom scrie o nouă pagină importantă din istoria fotbalului polonez!”

Mesaje de încurajare au venit inclusiv din partea altor fotbalişti din Serie A, precum jucătorii de la AS Roma Kevin Strootman şi Alessandro Florenzi, care la rândul lor au trecut prin perioade dificile şi îndelungate în afara terenului din cauza unor accidentări grave. Fostul coleg al lui Arkadiusz Milik de la Napoli, Manolo Gabbiadini, precum şi atacantul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, şi-au exprimat de asemenea sprijinul prin intermediul unor mesaje publicate pe social media.