Mijatovic ramane increzator: „Cred inca in titlu”

Directorul sportiv al campioanei Real Madrid era un om linistit la finalul meciului cu Depor.

Articol scris de - coordonatorul comunității Real Madrid în perioada 2008-2013, fin cunoscător al fotbalului din Spania, cu peste 1600 de articole scrise pe vechea platformă FootballClub.ro.
26 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Directorul sportiv al campioanei era un om linistit la finalul meciului cu Depor. Pedja s-a confesat dupa meci la Realmadrid Tv declarand ca partida nu a fost deloc usoara, ca Robben a jucat foarte bine si ca inca raman sperante pentru titlu pentru ca mai sunt multe meciuri de jucat.

„Stiam ca Depor va fi un adversar incomod. Mereu ne-au pus probleme aici pe Bernabeu si sincer am avut mari emotii, dar cu timpul s-au risipit. Cred ca puteam marca mai multe goluri insa e bine ca s-a terminat asa. E al cincilea meci consecutiv incheiat cu victorie si singura noastra problema este ca Barcelona nu se impiedica deloc!”, a spus muntenegreanul.

Spre finalul interviului Mijatovic i-a laudat pe Raul si Robben si si-a marturisit increderea in echipa sa: „Robben a facut un meci bun dar deja ne-a obisnuit. Ce as putea spune despre Raul? Cifrele sale sunt impresionante si vorbesc de la sine… Cred inca in titlu si cred ca echipa e mai solida ca niciodata. Aceasta luna a fost perfecta pana acum si-mi da sperante si-n privinta meciurilor din Champions”, a mai completat directorul sportiv al ‘albilor’.