Notele jucatorilor de la Real Madrid in partida cu Numancia. Robben, din nou cel mai bun

Din nou cel mai bun jucator al albilor, Arjen Robben a tras echipa dupa el, a initiat faza golului lui Raul si l-a marcat pe cel al doilea

Articol scris de - coordonatorul comunității Real Madrid în perioada 2008-2013, fin cunoscător al fotbalului din Spania, cu peste 1600 de articole scrise pe vechea platformă FootballClub.ro.
1 februarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

CASILLAS: 7 (Iker a fost din nou San Iker. A fost salvat in prima repriza de bara, insa in partea secunda a intervenit miraculos intr-o situatie de unu contra unu cu Goiria.)

SERGIO RAMOS: 6 (Un meci slabut pentru fundasul dreapta madrilen care ne obisnuise in ultimul timp cu evolutiile sale bune. A gresit de cateva ori in special in prima parte insa si-a revenit pe parcurs)

PEPE: 7 (A fost din nou cel mai sigur fundas blanco, el controland defensiva si ajutandu-si colegii in situatii grele. Plasament excelent al portughezului, un capitol la care treiarul madrilen impresioneaza meci de meci)

CANNAVARO: 6,5 ( Nu a jucat senzational insa evolutia lui a fost buna per total. A avut o greseala mare in prima parte cand l-a scapat pe Del Pino, insa pana la sfarsit a evoluat bine)

HEINZE: 5,5 (Heinze a avut o sansa de a marca in prima parte insa in rest nu si-a ajutat deloc ofensiva. Mai rau este insa ca nu prea si-a ajutat nici defensiva, insa fata de meciurile anterioare a jucat mai bine)

LASS: 6,5 (Determinat ca de obicei, francezul a parut usor irascibil. A riscat o eliminare la un moment dat, insa s-a controlat perfect. A inchis bine spatiile si a colaborat bine cu Gago)

GAGO: 5,5 (A evoluat bine, insa a gresit mult in faza de atac. Nu a resusit sa construiasca nimic, iar pe final a fost eliminat)

ROBBEN: 7,5 (Din nou cel mai bun jucator al albilor, olandezul a tras echipa dupa el, a initiat faza golului lui Raul, pentru ca mai apoi sa-l marcheze pe cel de-al doilea. Si-a imbratisat antrenorul dupa gol ca semn al recunostintei, olandezul fiind meci de meci cel mai bun de pe teren de la venirea lui Juande)

SNEIJDER: 5 (Extrem de slab in prima parte, nu si-a revenit nici in repriza secunda, insa a mai reusit sa cristalizeze putin jocul atunci cand a intrat in centru odata cu intrarea lui Van der Vaart)

RAUL: 7 (Veteranul madrilen este in continuare omul record. Tace si face, iar astazi a avut eficienta maxima: un sut, un gol)

HIGUAIN: 6 (A pasat decisiv la golul marcat de Raul, insa nu a iesit prea mult in evidenta. I-a lipsit golul)

VAN DER VAART: 6 (Olandezul a intrat bine in meci, dar pana la final s-a pierdut. E un jucator care insa poate creste)

HUNTELAAR: 5 (Din nou modest, olandezul nu a parut nicio secunda asta seara ca valoreaza 20 de milioane de euro)

JAVI GARCIA: – fara nota (a jucat prea putin)

Omul meciului: Arjen Robben

Arbitrul Delgado Ferreiro nu a gresit foarte mult insa a parut ca s-a pripit la eliminarea lui Gago.Per total insa prestatia sa a fost buna.Nota 7.